Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Bio dobar fudbal. Pitali me nsadjani kada bi mogli ponovo, napola puta.Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Kako tebi zglob?Jel mozes da hodas?

pa ok je. nije nateklo srećom. samo treba ta čekiram sa nekim stručnim licem, pa se cepamo sledeće nedelje :D

Bio dobar fudbal. Pitali me nsadjani kada bi mogli ponovo, napola puta.
Što se mene tiče, tu sam od 22. do 26. avgusta, pa bi možda mogao petak (26-ti)...
pa ok je. nije nateklo srećom. samo treba ta čekiram sa nekim stručnim licem, pa se cepamo sledeće nedelje :D
ma kakvo strucno lice!?!?!? sinedol, da se oporavi zglob, a bengay trenutni lek protiv bolova...

dobro, al bol je podnošljiv, a ništa nije nateklo?da cepam sinedol svakako?

ma kakvo strucno lice!?!?!? sinedol, da se oporavi zglob, a bengay trenutni lek protiv bolova...
Tebi se baš svašta mota po glavi. Osladilo ti se ono tuširanje?
dobro, al bol je podnošljiv, a ništa nije nateklo?da cepam sinedol svakako?
ma udri, to ti je protiv otoka, iako mozda nije vidljiv, otok postoji u nekoj meri... udri i po vinjaku! meni pomaze za razne stvari...
Tebi se baš svašta mota po glavi. Osladilo ti se ono tuširanje?
Nemoj da si ljubomoran :), decko je povredio skocni zglob...bengay-greaseless-4-ounce-provides-soothing-relief-from-minor-arthritis-pain.jpg

Da li igramo danas???

danas li igramo da?

Aj se prebrojavamo do 4, pa ako se ne skupimo da se otkazuje za veceras.1. Povratnik

2. Invalid.

3. Covek bez tanjira

4. tanjir sa covekom

Aj se prebrojavamo do 4, pa ako se ne skupimo da se otkazuje za veceras.1. Povratnik
p.s. evo pobrojali smo se do 4 sad mozemo da otkazujemo?

Odmoran... i da dodam da ako se ne sakupimo, podnosim ostavku, odlazim i isključujem telefone do sledeće utakmice