August 9, 201113 yr Bio dobar fudbal. Pitali me nsadjani kada bi mogli ponovo, napola puta.Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
August 10, 201113 yr pa ok je. nije nateklo srećom. samo treba ta čekiram sa nekim stručnim licem, pa se cepamo sledeće nedelje :D
August 10, 201113 yr Bio dobar fudbal. Pitali me nsadjani kada bi mogli ponovo, napola puta.Što se mene tiče, tu sam od 22. do 26. avgusta, pa bi možda mogao petak (26-ti)...
August 10, 201113 yr pa ok je. nije nateklo srećom. samo treba ta čekiram sa nekim stručnim licem, pa se cepamo sledeće nedelje :Dma kakvo strucno lice!?!?!? sinedol, da se oporavi zglob, a bengay trenutni lek protiv bolova...
August 10, 201113 yr ma kakvo strucno lice!?!?!? sinedol, da se oporavi zglob, a bengay trenutni lek protiv bolova...Tebi se baš svašta mota po glavi. Osladilo ti se ono tuširanje?
August 10, 201113 yr dobro, al bol je podnošljiv, a ništa nije nateklo?da cepam sinedol svakako?ma udri, to ti je protiv otoka, iako mozda nije vidljiv, otok postoji u nekoj meri... udri i po vinjaku! meni pomaze za razne stvari...Tebi se baš svašta mota po glavi. Osladilo ti se ono tuširanje?Nemoj da si ljubomoran :), decko je povredio skocni zglob...
August 16, 201113 yr Aj se prebrojavamo do 4, pa ako se ne skupimo da se otkazuje za veceras.1. Povratnik
August 16, 201113 yr 4. tanjir sa covekom Aj se prebrojavamo do 4, pa ako se ne skupimo da se otkazuje za veceras.1. Povratnikp.s. evo pobrojali smo se do 4 sad mozemo da otkazujemo?
August 16, 201113 yr Odmoran... i da dodam da ako se ne sakupimo, podnosim ostavku, odlazim i isključujem telefone do sledeće utakmice