korindjar Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Bio dobar fudbal. Pitali me nsadjani kada bi mogli ponovo, napola puta.Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
korindjar Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 pa ok je. nije nateklo srećom. samo treba ta čekiram sa nekim stručnim licem, pa se cepamo sledeće nedelje :D
Muwan Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Bio dobar fudbal. Pitali me nsadjani kada bi mogli ponovo, napola puta.Što se mene tiče, tu sam od 22. do 26. avgusta, pa bi možda mogao petak (26-ti)...
nebojsapetkovic Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 pa ok je. nije nateklo srećom. samo treba ta čekiram sa nekim stručnim licem, pa se cepamo sledeće nedelje :Dma kakvo strucno lice!?!?!? sinedol, da se oporavi zglob, a bengay trenutni lek protiv bolova...
korindjar Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 dobro, al bol je podnošljiv, a ništa nije nateklo?da cepam sinedol svakako?
teacher Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ma kakvo strucno lice!?!?!? sinedol, da se oporavi zglob, a bengay trenutni lek protiv bolova...Tebi se baš svašta mota po glavi. Osladilo ti se ono tuširanje?
nebojsapetkovic Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 dobro, al bol je podnošljiv, a ništa nije nateklo?da cepam sinedol svakako?ma udri, to ti je protiv otoka, iako mozda nije vidljiv, otok postoji u nekoj meri... udri i po vinjaku! meni pomaze za razne stvari...Tebi se baš svašta mota po glavi. Osladilo ti se ono tuširanje?Nemoj da si ljubomoran :), decko je povredio skocni zglob...
smorenko Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Aj se prebrojavamo do 4, pa ako se ne skupimo da se otkazuje za veceras.1. Povratnik
nebojsapetkovic Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 4. tanjir sa covekom Aj se prebrojavamo do 4, pa ako se ne skupimo da se otkazuje za veceras.1. Povratnikp.s. evo pobrojali smo se do 4 sad mozemo da otkazujemo?
dukan Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Odmoran... i da dodam da ako se ne sakupimo, podnosim ostavku, odlazim i isključujem telefone do sledeće utakmice
Recommended Posts