dukan Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 E pa onda treba da dođeš. Tamo ćeš samo gledati "trio fantastikus" (vukić, ilić babović) koji će se podmetati i valjati kako bi ukrali što više vremena. Iliti znaju da stanu na loptu.
BarryWhite Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Mozda smo mogli da proverimo da li je slobodan termin sredom u 21h? Kad vec FKP igra utakmice utorkom a FKCZ cetvrtkom pa se samim tim manje ljudi prijavljuje za fudbal.
adasevic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 I oni mogu da igraju sredom i mi mozemo da igramo sredom, tako da to ne donosi nikakve garancije...Ajde da vidimo do recimo 5 da li ce nas biti ili ne pa da javim onom decku da nas ne ceka bez veze...Dukan je na putu ali stize i dosao bi ako nas bude. Ja sam blizi tome da ne igram jer sam juce na fudbalu dobio nezgodan udarac u list, pa sam radiji da preskocim. Dakle za sada Preza i korindjar sigurni, Petkovic i Dukan vrebaju iz prekrajka, Sinisa nedefinisan, ja dolazim ako bas zafali... jos neko?
BarryWhite Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 I oni mogu da igraju sredom i mi mozemo da igramo sredom, tako da to ne donosi nikakve garancije...Mislio sam da proverimo da li je slobodan termin u zavisnosti od toga kad imaju utakmice. Recimo da vidis sad da li je sutra slobodan neki termin ako vec imas broj od Tosketa :D .
nebojsapetkovic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 ja odustajem od fudbala, javite onom liku da ne dolazimo jer je covek faca, zvezdas i vidi se da zivi za fajt!
dukan Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Znači ništaaa...Što bi rekao Nebojša, "javite fajteru".Sad moram u kladionicu da pojačam Genk
nebojsapetkovic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Znači ništaaa...Što bi rekao Nebojša, "javite fajteru".Sad moram u kladionicu da pojačam GenkStavi kucu!
nebojsapetkovic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Znači ništaaa...Što bi rekao Nebojša, "javite fajteru".Sad moram u kladionicu da pojačam GenkStavi kucu!Nisi me poslusao?
Recommended Posts