July 19, 201113 yr E pa onda treba da dođeš. Tamo ćeš samo gledati "trio fantastikus" (vukić, ilić babović) koji će se podmetati i valjati kako bi ukrali što više vremena. Iliti znaju da stanu na loptu.
July 26, 201113 yr Mozda smo mogli da proverimo da li je slobodan termin sredom u 21h? Kad vec FKP igra utakmice utorkom a FKCZ cetvrtkom pa se samim tim manje ljudi prijavljuje za fudbal.
July 26, 201113 yr I oni mogu da igraju sredom i mi mozemo da igramo sredom, tako da to ne donosi nikakve garancije...Ajde da vidimo do recimo 5 da li ce nas biti ili ne pa da javim onom decku da nas ne ceka bez veze...Dukan je na putu ali stize i dosao bi ako nas bude. Ja sam blizi tome da ne igram jer sam juce na fudbalu dobio nezgodan udarac u list, pa sam radiji da preskocim. Dakle za sada Preza i korindjar sigurni, Petkovic i Dukan vrebaju iz prekrajka, Sinisa nedefinisan, ja dolazim ako bas zafali... jos neko?
July 26, 201113 yr I oni mogu da igraju sredom i mi mozemo da igramo sredom, tako da to ne donosi nikakve garancije...Mislio sam da proverimo da li je slobodan termin u zavisnosti od toga kad imaju utakmice. Recimo da vidis sad da li je sutra slobodan neki termin ako vec imas broj od Tosketa :D .
July 26, 201113 yr ja odustajem od fudbala, javite onom liku da ne dolazimo jer je covek faca, zvezdas i vidi se da zivi za fajt!
July 26, 201113 yr Znači ništaaa...Što bi rekao Nebojša, "javite fajteru".Sad moram u kladionicu da pojačam Genk
July 26, 201113 yr Znači ništaaa...Što bi rekao Nebojša, "javite fajteru".Sad moram u kladionicu da pojačam GenkStavi kucu!
July 26, 201113 yr Znači ništaaa...Što bi rekao Nebojša, "javite fajteru".Sad moram u kladionicu da pojačam GenkStavi kucu!Nisi me poslusao?