Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ajd javljajte se ostali jel dolazite ili ne, pa da znamo da li da zovemo nekog sa strane ako nas nema dovoljno za veceras.

Posted

Ako vam treba publika i drustvo za kafanu eto i mene. Sto se fudbala tice, mogu samo da dodjem da primim invalidninu za ovaj mesec ili da se negde na terenu vezem za dolap i vrtim u krug na jednoj nozi. <_<

Posted

Ja sam upitan... tj. trebalo bi da dodjem, ali nisam bas 100% siguran... Indjijsko novobeogradski dvojc se jos nije prijavio?

Posted

Ja bih da iskoristim ovu priliku da se izvinim Rodji, ako se osetio povredjenim i uvredjenim, narocito ako sam ja odgovoran za tako nesto. Fudbal bio odlican sa dosta trcanja i neocekivano velikom rezultatskom razlikom u nasu korist. Jeste nas islo, ali smo i trceali ko navijeni i stvarno dobro odigrali.

Posted
Ja bih da iskoristim ovu priliku da se izvinim Rodji, ako se osetio povredjenim i uvredjenim, narocito ako sam ja odgovoran za tako nesto. Fudbal bio odlican sa dosta trcanja i neocekivano velikom rezultatskom razlikom u nasu korist. Jeste nas islo, ali smo i trceali ko navijeni i stvarno dobro odigrali.
Kakav je, bre, ovo rezultat? U kojim sastavima su bile ekipe? Nadam se da Filip nije igrao za ove druge, nece se pojaviti na fudbalu do Sudnjeg dana.
Posted
Kakav je, bre, ovo rezultat? U kojim sastavima su bile ekipe? Nadam se da Filip nije igrao za ove druge, nece se pojaviti na fudbalu do Sudnjeg dana.
Tim A: Petkovic, Nikola (Nebojsin drug), Preza, Posrbica, Ja, BW (poceo sa njima, al kad su sa standardnim zakasnjenjem stigli beowl i Filipenko, on dosao kod nas, a oni u ekipu B)Tim B: Rodja, Flegma, Dukan, Aca, Beowl, Filipenko i kada je Nikola stigao sa pola sata zakasnjenja, pridruzio se ekipi B...Ekipa B je povela 1-0, a onda je krenuo sunovrat. OTislo se brzo na 7-2. Posednji pokusaj da se vrate je bio na 10-6, a onda je razlika otisla na 10 i to je bilo to.
Posted (edited)

Dolazim večeras (ako se uopšte igra, jer vidim da se niko još nije prijavio).

Edited by Odd_Job
Posted

Od mene ništa večeras, pritisli neki iventi™.