Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Teško da bi ostale neprimećene bravurozne intervencije i inzagi golovi koji su krasili svaki fudbal od strane "najiskusnijeg", tako da...Ali za prijatelja, lako ćemo lažirati semafor. Može i članak u Večernjim za "najpodvig godine". Herojska odbrana nezaštićenih žena u sitnim satima oličena u ispijanju svih zalihe piva iz objekta gde iste mogu doći u dodir. Superhik

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Svi vi koji ste sinoc promasili kafanu, pusite ga. Propustili ste da sedite sa creme de la creme srpskog drustva u vidu nekoliko IT menadzera, softver menadzera, konsultanta za inzenjering, izvrsnih direktora, dva kerova kurca i jedne dame cija krinolina i damski maniri velicanstveno nestadose u bespuci noci onog trenutka kad je iz kuhinje stigao aval sa mesistem, nogicama, kolenicama, butkicama i drugim ekstremitetima.Opet sam sjeb'o nogu pokusavajuci da sutnem s pola terena, jebem se matorog i kilavog. Od mene samo tribina i kafana sledecih mesec dana. :(

Posted

A ko nije bio na fudbalu, propustio je jedan jak ritam i zestok presing navale, te lob gol sa pola terena i ostale bravure odebelog pimplera...

Posted

Sve u svemu, Nikola vas je spasao, ali ja sam prilično pomogao da nas dobijete.

Posted
Svi vi koji ste sinoc promasili kafanu, pusite ga. Propustili ste da sedite sa creme de la creme srpskog drustva u vidu nekoliko IT menadzera, softver menadzera, konsultanta za inzenjering, izvrsnih direktora, dva kerova kurca i jedne dame cija krinolina i damski maniri velicanstveno nestadose u bespuci noci onog trenutka kad je iz kuhinje stigao aval sa mesistem, nogicama, kolenicama, butkicama i drugim ekstremitetima.Opet sam sjeb'o nogu pokusavajuci da sutnem s pola terena, jebem se matorog i kilavog. Od mene samo tribina i kafana sledecih mesec dana. :(
molim da se naglasi da je dama u krinolini istovremeno i jedan od 2 kerova kurca :lol:
Posted

Ne, ne, zna se ko su kerovi kurčevi. Ljudi bez titule, bez vizit karte, ne bave se konsaltingom ni inženjeringom.

Posted
Ne, ne, zna se ko su kerovi kurčevi. Ljudi bez titule, bez vizit karte, ne bave se konsaltingom ni inženjeringom.
Jednom recju - nistarobi. :(
Posted
Svi vi koji ste sinoc promasili kafanu, pusite ga.Opet sam sjeb'o nogu pokusavajuci da sutnem s pola terena...
Lako je vama kad živite na 5 minuta pešaka od kafane, dok neki imaju obavezu da razvoze polivalentne junoše koje smo razmazili titrajući im u nedostatku IT, softvera, kerovih...Obzirom da je Hercegovina kolevka Kolenica sa renom, nadam se da nisi glasno u prisustvu konobara komentarisao svoj nastup
Posted

Sto ovog utorka tice... moj uslov je 400 l nedeljno, kapitenska traka i na ledjima broj i

Posted

Sto se niko jos ne javlja da potvrdi dolazak :unsure: .Evo ja da krenem:1.