dukan Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Teško da bi ostale neprimećene bravurozne intervencije i inzagi golovi koji su krasili svaki fudbal od strane "najiskusnijeg", tako da...Ali za prijatelja, lako ćemo lažirati semafor. Može i članak u Večernjim za "najpodvig godine". Herojska odbrana nezaštićenih žena u sitnim satima oličena u ispijanju svih zalihe piva iz objekta gde iste mogu doći u dodir. Superhik
harper lee Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Svi vi koji ste sinoc promasili kafanu, pusite ga. Propustili ste da sedite sa creme de la creme srpskog drustva u vidu nekoliko IT menadzera, softver menadzera, konsultanta za inzenjering, izvrsnih direktora, dva kerova kurca i jedne dame cija krinolina i damski maniri velicanstveno nestadose u bespuci noci onog trenutka kad je iz kuhinje stigao aval sa mesistem, nogicama, kolenicama, butkicama i drugim ekstremitetima.Opet sam sjeb'o nogu pokusavajuci da sutnem s pola terena, jebem se matorog i kilavog. Od mene samo tribina i kafana sledecih mesec dana. :(
nebojsapetkovic Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A ko nije bio na fudbalu, propustio je jedan jak ritam i zestok presing navale, te lob gol sa pola terena i ostale bravure odebelog pimplera...
Nemanja Posrbica Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Sve u svemu, Nikola vas je spasao, ali ja sam prilično pomogao da nas dobijete.
MaryPoppins Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Svi vi koji ste sinoc promasili kafanu, pusite ga. Propustili ste da sedite sa creme de la creme srpskog drustva u vidu nekoliko IT menadzera, softver menadzera, konsultanta za inzenjering, izvrsnih direktora, dva kerova kurca i jedne dame cija krinolina i damski maniri velicanstveno nestadose u bespuci noci onog trenutka kad je iz kuhinje stigao aval sa mesistem, nogicama, kolenicama, butkicama i drugim ekstremitetima.Opet sam sjeb'o nogu pokusavajuci da sutnem s pola terena, jebem se matorog i kilavog. Od mene samo tribina i kafana sledecih mesec dana. :(molim da se naglasi da je dama u krinolini istovremeno i jedan od 2 kerova kurca
TheBigFlegma Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ne, ne, zna se ko su kerovi kurčevi. Ljudi bez titule, bez vizit karte, ne bave se konsaltingom ni inženjeringom.
harper lee Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ne, ne, zna se ko su kerovi kurčevi. Ljudi bez titule, bez vizit karte, ne bave se konsaltingom ni inženjeringom.Jednom recju - nistarobi. :(
dukan Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Svi vi koji ste sinoc promasili kafanu, pusite ga.Opet sam sjeb'o nogu pokusavajuci da sutnem s pola terena...Lako je vama kad živite na 5 minuta pešaka od kafane, dok neki imaju obavezu da razvoze polivalentne junoše koje smo razmazili titrajući im u nedostatku IT, softvera, kerovih...Obzirom da je Hercegovina kolevka Kolenica sa renom, nadam se da nisi glasno u prisustvu konobara komentarisao svoj nastup
nebojsapetkovic Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Sto ovog utorka tice... moj uslov je 400 l nedeljno, kapitenska traka i na ledjima broj i
BarryWhite Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Sto se niko jos ne javlja da potvrdi dolazak .Evo ja da krenem:1.
Recommended Posts