Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted (edited)
Zakazano za sutra u 20h, biće mi potvrđeno na konferenciji za medije u 16h ali to je to. Novosađani neka sami smisle kako će da prođu Bešku.
Pa ako će da bude blokirana :lol:, možemo mi i starim putOm... Ponećemo i rezervne bubrege, za svaki slučaj... :)Edit: E, ajde okači opet onu mapu, od prošlog puta, ako je još imaš, da momku koji dolazi iz Batajnice, olakšamo...A i meni, da se opet ne izgubim... :( Edited by radisa
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Pa ako će da bude blokirana :lol:, možemo mi i starim putOm... Ponećemo i rezervne bubrege, za svaki slučaj... :)Edit: E, ajde okači opet onu mapu, od prošlog puta, ako je još imaš, da momku koji dolazi iz Batajnice, olakšamo...A i meni, da se opet ne izgubim... :(
Evo ti mapa
Posted
Hvala, onda se vidimo u petak u 20H?
Aha.
Posted (edited)

Važno pitanje (izjašnjavajte se pod hitno):Vrelo Knin peče jagnjetinu do 17h, što znači da bi nas u 21h sačekala hladna jagnjetina. Alternativa je svež roštilj, kao prošli put. Šta od ta dva?edit: šta je meni, pa niko normalan ne jede hladnu jagnjetinu; roštilj it is.

Edited by beowl
Posted

Jel idemo danas u Indjiju?Niko se ne oglasava

Posted

Ljudi, moram da se izvinim jer nisam dao keš za termin zbog velike žurbe u kojoj sam bio.Kontam da kada se cifra podeli na onoliko vas i nije neki dodatni trošak, ali opet, imam neprijatni transfer. Sledeći put plaćam za sebe i jednu jedanaJstinu za svakog od vas. :)

Posted
Ljudi, moram da se izvinim jer nisam dao keš za termin zbog velike žurbe u kojoj sam bio.Kontam da kada se cifra podeli na onoliko vas i nije neki dodatni trošak, ali opet, imam neprijatni transfer. Sledeći put plaćam za sebe i jednu jedanaJstinu za svakog od vas. :)
Nema veze, mi nismo ni primetili... Beowl možda i jeste...Nešto smo razgovarali o sledećem petku, ali da se drugačije podelimo... Ovo danas nije imalo smisla...Kad nema Toleta, Beograđani ne mogu da se sastave... Još i vi, gastosi, iz Pazove i Bataje, ubiste ih na pravdi boga...:)Vojvodina+Filip:Beograd+beowl 18:7... :) (ili tako nešto, zavbrojali smo se posle 15... :lol: )Doduše, najlepši golovi su viđeni od strane BG ekipe(Beowlov lob sa pola i Posrbicino prebacivanje lopte preko igrača (mene :)) i drop kik, mi smo imali samo Korindjarov gol glavom posle kornera, od lepših)Sve u svemu, ajmo ponovo u sledeći petak...
Posted (edited)

Jakako cemo morati da tumbamo timove, isuvise trkaca dadosmo novosadistima. Ja lepo rekoh Flegmi glasom razumnim da uzmemo Glasa Razumnog i da izbalansiramo timove ali on navalio Beowl pa Beowl. :isuse: Lepo vece, lep fudbal, kafana se nakon prvobitnih nesporazuma ipak iskazala (donekle), izbegli smo svakojake obligatorne rasprave o hapsenju mladica borova bez devojaka jela (a i ne bi nam se narocito isplatilo u kafani koja se zove Vrelo Knin :D ) te smo umesto toga pricali o onome od cega se zivi (sex, lake droge, zabava, SF i fantasy, i tako dalje i tome slicno), sve u svemu lep izlet u Indjiju - lep gradic kojem je i GPS rekao laku noc.

Edited by harper lee
Posted

Kuku lele, kud nas obrukaste. Pa zar od autonomasa da izgubite :PKo je sve igrao?

Posted

Eh... ko nije... nedostajao nam je jedan bitan igrac...

Posted

Da li ovo "kašnjenje na prozivku" znači da ste se okrenuli samo Evropi (tj Inđiji)? Ukoliko je odgovor ne, prijavljujem se..1.