adasevic Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dolazim i ja... Preuzimam Goranzov broj. Definitivno najmasovniji fudbal od prelaska u ovaj balon :)
dukan Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Preuzmi moj broj. Bio mi je omiljen i srećan kad sam upoznavao magiju igre kroz prizmu četvrte zvezdine zvezde. E onda smo došli da je tvoj idol počeo da nosi taj broj i tu smo gde jesmo...tako da ti ga sa zadovoljstvom ustupam.
nebojsapetkovic Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Preuzmi moj broj. Bio mi je omiljen i srećan kad sam upoznavao magiju igre kroz prizmu četvrte zvezdine zvezde. E onda smo došli da je tvoj idol počeo da nosi taj broj i tu smo gde jesmo...tako da ti ga sa zadovoljstvom ustupam.Pu i meni sinoc sedmica C. Ronalda nije donela srecu, mozda je do dresa MUFC?
dukan Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) Pre ce da je zbog (pre)niskog težišta čitaj zadnjice...Kod nas košarkaši postaju kandidati za reprezentativni dres, nekadašnji igrači zadatka neumoljivi centarforovi, nekadašnji bekovi vihorna krila, veterani-Inzagi. a kod vas naše dete i veliki potencijal propada. Tako mu i treba kad je poslušao menadžere. Edited May 11, 2011 by dukan
henrik larsson Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Koja je lokacija baluna? Možda vam se pridružim u narednim nedeljama, ako je tačno da je teren dimenzija koje pogoduju vrhunskim atletama.
harper lee Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Koja je lokacija baluna? Možda vam se pridružim u narednim nedeljama, ako je tačno da je teren dimenzija koje pogoduju vrhunskim atletama.Manji jedino mozes u luna-parku da nadjes. :D Eto i mene sledece nedelje, tetiva je pocela da se ponasa pristojno.
dukan Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Čim je otoplilo, izmili ste :) taman je Posrbica u potrazi za trećom ekipom ;)
adasevic Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Super, bice dosta ljudi, mogu da se svercujem :)Juce sam imao reflexe puza koji vari hranu posle rucka. A i to je meni delovalo kao munjevito... nemam ja snage za 3 fudbala u 3 dana...InaceAca je jeo neke otrovne pecurke, pa je pogadjao i moguce i nemoguce... :Hail:Potez utakmice Rodjin gol nakon "neponovljivog dribilinga", odmah iza toga i Nikolin gol glavom...
Recommended Posts