May 10, 201113 yr Dolazim i ja... Preuzimam Goranzov broj. Definitivno najmasovniji fudbal od prelaska u ovaj balon :)
May 10, 201113 yr Preuzmi moj broj. Bio mi je omiljen i srećan kad sam upoznavao magiju igre kroz prizmu četvrte zvezdine zvezde. E onda smo došli da je tvoj idol počeo da nosi taj broj i tu smo gde jesmo...tako da ti ga sa zadovoljstvom ustupam.
May 11, 201113 yr Preuzmi moj broj. Bio mi je omiljen i srećan kad sam upoznavao magiju igre kroz prizmu četvrte zvezdine zvezde. E onda smo došli da je tvoj idol počeo da nosi taj broj i tu smo gde jesmo...tako da ti ga sa zadovoljstvom ustupam.Pu i meni sinoc sedmica C. Ronalda nije donela srecu, mozda je do dresa MUFC?
May 11, 201113 yr Pre ce da je zbog (pre)niskog težišta čitaj zadnjice...Kod nas košarkaši postaju kandidati za reprezentativni dres, nekadašnji igrači zadatka neumoljivi centarforovi, nekadašnji bekovi vihorna krila, veterani-Inzagi. a kod vas naše dete i veliki potencijal propada. Tako mu i treba kad je poslušao menadžere. Edited May 11, 201113 yr by dukan
May 11, 201113 yr Author Koja je lokacija baluna? Možda vam se pridružim u narednim nedeljama, ako je tačno da je teren dimenzija koje pogoduju vrhunskim atletama.
May 11, 201113 yr Koja je lokacija baluna? Možda vam se pridružim u narednim nedeljama, ako je tačno da je teren dimenzija koje pogoduju vrhunskim atletama.Manji jedino mozes u luna-parku da nadjes. :D Eto i mene sledece nedelje, tetiva je pocela da se ponasa pristojno.
May 11, 201113 yr Super, bice dosta ljudi, mogu da se svercujem :)Juce sam imao reflexe puza koji vari hranu posle rucka. A i to je meni delovalo kao munjevito... nemam ja snage za 3 fudbala u 3 dana...InaceAca je jeo neke otrovne pecurke, pa je pogadjao i moguce i nemoguce... :Hail:Potez utakmice Rodjin gol nakon "neponovljivog dribilinga", odmah iza toga i Nikolin gol glavom...