nebojsapetkovic Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja samo da se izvinim svojim saigračima, zbog maligana...
minka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ma bio si najbolji. Stvarao si visak, pravio si razliku... ali za nas :P.izvinjavam se Adasevicu jos jednom za lolosmiljanicki start na samom kraju, nadam se da je noga u redu :(Ponosan na svoje ciscenje paucine BTW: Koleno mi otislo u kurac, ali nema kacenja kopacki o klin.
dukan Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Da li se došlo do saznanja šta je Gringo Petković radio na terenu nakon završenog fudbala i pogašenih reflektora? Obzirom da se zadržao više od 20 minuta u vrlo glasnom razgovoru sa svojim alteregom (ili nekim menadžerom sa azijskih kladionica) očekuje se sledeće nedelje borba prsa u prsa. Ili se možda bavio vračanjem i gatanjem...Ne znam šta da očekujemo
minka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Iako je odigrao brilijantno, kao i svaki genije ni Gringo nije bio zadovljan svojom magijom na terenu, pa je dodatno uvezbavao padanje sa i bez lopte, sutiranje pored gola i ostale poteze koji zasenjuju publiku.
Nemanja Posrbica Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Gromiko (golman) sutra dolazi. Prijavljuje se čim mu Uča da pravo pisanja.
minka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jbg, stigle godine. Koleno se raspalo. Ovog utorka necu moci da vas popunim™ ako se ne sakupite... :(
Recommended Posts