Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Dobro de, necu da te lepim za mertinelu, ni navlacim na lakat, sta se duris :)Al za gol kroz noge ne obecavam :P

Nisam ja taj golman.Ne znam da li da dođem, možda nekoga pogledom udaljim sa terena. Reinkarnacija Smiljanića, Meda i Ilića u jednom čoveku.
Jes da bijes ko Krstaja, ali jos uvek nsii CHak Noris!!!

Rutinsko otresanje idolopoklonika. Pokušali su da u skladu sa instrukcijama koje im je Lebron poslao SMSom povrede Dukana tokom prvih 25 minuta ali su ih povratnici beowl i Filipenko u tome sprečili vrhunskim taktičkim manevrima i time omogućili Dukanu da šparta sa kraja na kraj terena i uredno dominira, usled čega mu je zasluženo pripala laskava titula najboljeg igrača utakmice.Utešnu nagradu "Neca Tomić u pokušaju" osvojio je Petković za svoje brojne bravure na terenu.E, da, Posrbica pokidao na golu. Ne znam čime ste ga drogirali ali bi i Teacher, da je ono video, glatko promenio svoje stavove o dopingu.

Pobedila iskusnija ekipa tako sto je u 25 minutu glavni organizator nase igre Leebels Harperandro morao da izadje iz igre nakon serije pogibeljnih startova u cemu su prednjacili Beowl i Filipenko. Pola sata pre utakmice Beowl je zvao Harperandra, dahtao mu u telefon, pretio da ce da razbije brazilsko-kosovsku picku (pominjao je nesto i Real i Barsu ali taj deo nisam razumeo) i pevao "jebace vas Hasim Tumbas". Harperandro je jutros isao na magnetnu rezonancu i ustanovljeno je tesko istegnuce tetive na zglobu zbog cega ce El Maestro pauzirati najmanje dve do tri nedelje. :( Tole preuzeo i forumski fudbal. angry.gif

Nešto tu ne štima. Delegirani predstavnik sudijske organizacije je bio kod vas. Imate i mlade lavove kombinovane sa "strancima". Naravno, predsednik kluba je čak na terenu u vidu treneraigračmenadžeraTomića i ukazuje svojom pojavom na značaj pomenutoj "priredbi"... I ništaaa... Čak smo morali igrati u šugavoj garnituri kako biste bili primećeni od menaĐera..Ako nastavite tako da kukate počeću da verujem da su "grobarski predstavnici" u našem sastavu u pravu i oko nekih drugih stvari <_<

Tebe puštam jer si nov, pa da ne odustaneš odmah od FF-a... Inače ne sećam se da si me jednom prešao sinoć :fantom:

Tebe puštam jer si nov, pa da ne odustaneš odmah od FF-a... Inače ne sećam se da si me jednom prešao sinoć :fantom:
Sta??? Neko presao Petka!. :o Ne moze da bude. Greska, propust organizatora, losi vremenski uslovi, horoskop.....A propo utornika, izvinjavam se za nedolazak, bio sam van dometa bilo cega...

Rodjo, Rodjo, mangupe stari, jel si to bio u lovu? Na jarebice? :)

Rodjo, Rodjo, mangupe stari, jel si to bio u lovu? Na jarebice? :)
Naravno, na jarebice :P , ovakve..post-2193-13043497646474.jpg1.

2

3. P.S. Ako budem trezan...

Dolazim.

5

6.

7