Nemanja Posrbica Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 9Golman ima ispit u sredu, pa ga neće biti.
Rodjeni Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Vooahhh, forumasi. Kakav odziv, nezapamceno unazad par meseci...
TheBigFlegma Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 E pa evo taman da te obradujem: bez mene sutra. Stare kosti ipak nisu izdržala 2 termina nedeljno.
BarryWhite Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 I dalje nas je 9, vidite da na vreme nadjemo jos jednog za veceras.
gladijator Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Od ovih mojih nista, jedino Adasevic ili Petkovic ako mogu nekog da dovedu...ili Posrbica?
Sludge Factory Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ja bi poveo tetku, al povredila primicac...Tetka ti je Dejo Savicevic? :o
adasevic Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ja bih vec sada da najavim, da mene seldece nedelje verovatno nema. I pored POsrbicinih ataka na mene i kamikaza uklizavanja, od njega sam zaradio par modrica (koleno, cevanica, zglob), onaj pokusaj blokiranja Lebronovog ispucavanja me je kostao oteknutog zgloba i toga da jedva hodam. Iskreno, sumnjam da cu uspeti da se oporavim do utorka... Inace, ekipa u sastavu Rodja, Dukan, Preza, BW i ja dobila Petkovica, Posrbicu, Lebrona, Acu i Nikolu (Neobjsin ortak, Prezin imao neki ivent) sa 11-10. Deluje tesno, al je bilo rutinski :)
nebojsapetkovic Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ljudi su misteriozno poceli da se povredjuju... Larson, Flegma, Filipenko, Beowl, Harper... sad i Adasevic... ne vidim u cemu je stvar?
harper lee Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ljudi su misteriozno poceli da se povredjuju... Larson, Flegma, Filipenko, Beowl, Harper... sad i Adasevic... ne vidim u cemu je stvar?Godine. :( Anyway, ja bih sledece nedelje mozda mogao da probam. Treba samo da nadjem neki bolji steznik za zglob u medjuvremenu.
TheBigFlegma Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ljudi su misteriozno poceli da se povredjuju... Larson, Flegma, Filipenko, Beowl, Harper... sad i Adasevic... ne vidim u cemu je stvar?Svi se misteriozno povređuju, samo se ti izvinjavaš.
dukan Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Treba samo da nadjem neki bolji steznik za zglob u medjuvremenu.Bezbožnici bi rekli da je gips najčvršći..Nama ostaje samo da poželimo povratak kući velikom žutom..Posrbica vapi za tvojim savetima. Ili ih u potpunosti primenjuje (sve overene martinele, povređeni igrači...)
harper lee Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Bezbožnici bi rekli da je gips najčvršći..Mislim ja na protivnike. Necu da Nebojsa slomi nogu o gips pokusavajuci da me skrlja.
Recommended Posts