Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

I dalje nam fale bar dvojica... imal jos ko da dolazi? Il da zovemo pojacanja sa strane?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mogu i ja da dođem, ali samo ako vas ima i bez mene, jer ne znam koliko koleno može da izdrži. Mogu da odigram ceo termin, a mogu i posle 5 minuta da batalim.

Posted

Dodji Flegma, ali neka pozovu ovi jos nekog, nije lose da imamo neku izmenu.

Posted

Zarobljen na sremskim oranicama nekoliko dana. Sorry.

Posted

Dal' je moguce da smo tako pukli da ne mozemo da satavimo makar polovnu ekipu.Stradanje naroda...

Posted

Jel treab opet da krpim rupe?ako vas nema dolazim...samo recite sto pre, da se isplaniram

Posted

Bio sam na poslu vecernju pa odmah jutarnju smenu, tako da nisam video da fale ljudi.Ovi moji su zakopani na poslu, od njih danas nista.

Posted

1. Lebron2. Posrbica3. Rodja4. Petkovic5. BW6. dukan7. minka8. Aca9. Flegma10. jaDovescemo i 11. da bi Flegma pretekao i za jos neki termin u perspektivi :)Vidimo se u 9.

Posted

Preziveo PPPfudbal :).Kolena rade, zavoji sacuvali zglobove, imaju toceni niksic... O mom brilijantnom golu nek pisu objektivni posmatraci cool.gif.

Posted

Dok neko ispriča kako je Minka dao gol glavom, ja samo da obavestim FF javnost da sam sa golmanom potpisao predugovor o stalnom dolasku na FF. Procenat sam već uzeo kroz današnji višak za plaćanje termina, tako da ne morate da brinete ;) . Prusitni članovi UO su dali zeleno svetlo za ovaj potpis. U toku narednih dana očekuje se i prezentacija na ovom topicu.

Posted

Ne smeju da me hvale, plase se za mesto u prvom timu :lol: