Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

I dalje nam fale bar dvojica... imal jos ko da dolazi? Il da zovemo pojacanja sa strane?

Zovite ili ti ili Aca.

Mogu i ja da dođem, ali samo ako vas ima i bez mene, jer ne znam koliko koleno može da izdrži. Mogu da odigram ceo termin, a mogu i posle 5 minuta da batalim.

Dodji Flegma, ali neka pozovu ovi jos nekog, nije lose da imamo neku izmenu.

Adasevicu? Aco?

Zarobljen na sremskim oranicama nekoliko dana. Sorry.

Dal' je moguce da smo tako pukli da ne mozemo da satavimo makar polovnu ekipu.Stradanje naroda...

Jel treab opet da krpim rupe?ako vas nema dolazim...samo recite sto pre, da se isplaniram

Trebaš, dođi.

oki, dolazim

Bio sam na poslu vecernju pa odmah jutarnju smenu, tako da nisam video da fale ljudi.Ovi moji su zakopani na poslu, od njih danas nista.

1. Lebron2. Posrbica3. Rodja4. Petkovic5. BW6. dukan7. minka8. Aca9. Flegma10. jaDovescemo i 11. da bi Flegma pretekao i za jos neki termin u perspektivi :)Vidimo se u 9.

Preziveo PPPfudbal :).Kolena rade, zavoji sacuvali zglobove, imaju toceni niksic... O mom brilijantnom golu nek pisu objektivni posmatraci cool.gif.

Dok neko ispriča kako je Minka dao gol glavom, ja samo da obavestim FF javnost da sam sa golmanom potpisao predugovor o stalnom dolasku na FF. Procenat sam već uzeo kroz današnji višak za plaćanje termina, tako da ne morate da brinete ;) . Prusitni članovi UO su dali zeleno svetlo za ovaj potpis. U toku narednih dana očekuje se i prezentacija na ovom topicu.

Ne smeju da me hvale, plase se za mesto u prvom timu :lol: