April 5, 201114 yr dva pitanja: Jel vazi i dalje harperova pozivnica koja je glasila otprilike "mozes da dodjes, ako ne shvatis FFudbal previse ozbiljno, dakle, nema krkljanja, nema lozenja"?Jel i dalje od 22h?
April 5, 201114 yr dva pitanja: Jel vazi i dalje harperova pozivnica koja je glasila otprilike "mozes da dodjes, ako ne shvatis FFudbal previse ozbiljno, dakle, nema krkljanja, nema lozenja"?Jel i dalje od 22h?od 21h.
April 5, 201114 yr Autokomanda, balon Foot (preko puta našeg najvećeg™ i najlepšeg™) i dalje?Dakle, ako jeste to, dolazim. Dajte mi samo tacnu odrednicu gde je lonba, i tu sam. Edited April 5, 201114 yr by minka
April 5, 201114 yr Bolestan sam, plus sutra rano ujutru putujem vam BGa, da bi se vratio na vreme za derbi.
April 5, 201114 yr Prezivecu, zadnji put sam igrao u sali gde se zimi stekaju sa grejanjem, ko u vladivostoku da igras. Zna Musharaf, dobijali smo asmaticne napade svi...OK, dolazim.
April 5, 201114 yr Za danas smo se prijavili:1. Aca2. ja3. Rodja4. Nebojsa5. Minka6. DukanI kontam da bi Lebron dosao al da je skeptik da cemo se skupiti. Dakle fale nam jos trojica, a ne dolaze sigurno Harper, Preza, Sinisa i POsrbica. Beowl i Filipenko nisu prozubrili ni jednu rec, tako da kontam da ni oni ne dolaze... Zidan?Jedino resenje ostaje da cimamo ljude sa strane. Ima li ko 3 coveka raspolozena za fudbal?
April 5, 201114 yr Pi kaKi stezna se da je lakše pred računarom (u fotelji), ali dođite na oranicu..Kad je zvanično otkazivanje? Edited April 5, 201114 yr by dukan