Rodjeni Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja bi preskocio veceras, ako smem, tj. ako vas bude dovljno.Praticu situaciju, pa ako na kraju fali 1, onda moram....
harper lee Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja bi preskocio veceras, ako smem, tj. ako vas bude dovljno.Praticu situaciju, pa ako na kraju fali 1, onda moram....Isto. Nesto sam u kurcu.
gladijator Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Imam ja dvojicu kolega koji bi igrali ponekad kad nas nema dovoljno, ako nas fali mogu da ih pitam hoce li veceras, ali mi sto pre javite...
Muwan Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Imam ja dvojicu kolega koji bi igrali ponekad kad nas nema dovoljno, ako nas fali mogu da ih pitam hoce li veceras, ali mi sto pre javite...Ako ih dovedeš, ima nas.
gladijator Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Sad je vec kasno, ljudi se vec dogovorili za veceras :( Sa Harperom i Rodjom nas ima 9, mozda neko moze jos nekog da dovede?I sta je sa Posrbicinim drugarima?
gladijator Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ma zabrojao sam se....sa Harperom i Rodjom nas je 10!!!Ako oni mogu ili ako neko dovede jos nekog, ima nas!
Rodjeni Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Sta se mora nije tesko.Samo mi javite u narednih sat vremena ako moram da dolazim.
Recommended Posts