Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Marko je nedostupan na broju koji ja imam. Može jedan sastanak u Čediću i da ti kao najstariji najiskusniji objaviš da se FF raspao.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tu je beowl, samo se premišlja da li da prvo rezerviše termin pa da mu onda kažete da nas opet nema dovoljno ili da se za promenu prvo skupimo pa onda tražimo termin.

Posted

Ima nas 10, dakle fale jos dvojica. Ako i ne bude sa foruma, ja mogu dvojicu da dovedem. Cekacu do 15h, a onda cu da ujurim tu dvojicu. Dakle zakazuj :)

Posted

Imamo jedanaestog a potvrdice mi i dvanaesti, samo jos Beowl da javi jel termin slobodan i da polako pakujem stvari za fuzbal :)

Posted

Ljudi molim vas, nasli smo ljude za fudbal, samo nam treba Marko da javi da li ima termina. Kontaktirajte ga ko ima njegov broj. Ako smo se Adasevic i ja cimali da nadjemo jos 2 coveka, onda i neko od vas može da vidi za termin.Pozdrav!

Posted
Ljudi molim vas, nasli smo ljude za fudbal, samo nam treba Marko da javi da li ima termina. Kontaktirajte ga ko ima njegov broj. Ako smo se Adasevic i ja cimali da nadjemo jos 2 coveka, onda i neko od vas može da vidi za termin.Pozdrav!
Imacemo info za desetak minuta.
Posted

Sad sam upoznao coveka koji otvara balon na Dorcolu, u Dunavskoj ulici. Otvara polovinom januara, mozemo da biramo termin koji hocemo. Kompletno nov balon ce biti, cene kaze kao u Trudbeniku. Izjasnite se.

Posted
Sad sam upoznao coveka koji otvara balon na Dorcolu, u Dunavskoj ulici. Otvara polovinom januara, mozemo da biramo termin koji hocemo. Kompletno nov balon ce biti, cene kaze kao u Trudbeniku. Izjasnite se.
Moze.
Posted

Podržavam kandidaturu čoveka koji otvara balon na Dorćolu za organizaciju Forumaškog fudbala i napominjem da to nema veze sa nagradnim bonusom koji mi je obećan ukoliko isti dobije organizaciju ovog veličanstvenog fudbalsko-pivopijsko-ćevapskog događaja.Predlažem utorak ili sredu posle 7.

Posted

Ja predlazem utorak u 9, nekako smo navikli na taj termin.

Posted

Može i ponedeljak u 9, kao nekada u FOOT-u.