nebojsapetkovic Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Marko je nedostupan na broju koji ja imam. Može jedan sastanak u Čediću i da ti kao najstariji najiskusniji objaviš da se FF raspao.
Muwan Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Tu je beowl, samo se premišlja da li da prvo rezerviše termin pa da mu onda kažete da nas opet nema dovoljno ili da se za promenu prvo skupimo pa onda tražimo termin.
adasevic Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ima nas 10, dakle fale jos dvojica. Ako i ne bude sa foruma, ja mogu dvojicu da dovedem. Cekacu do 15h, a onda cu da ujurim tu dvojicu. Dakle zakazuj :)
adasevic Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Imamo jedanaestog a potvrdice mi i dvanaesti, samo jos Beowl da javi jel termin slobodan i da polako pakujem stvari za fuzbal :)
nebojsapetkovic Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ljudi molim vas, nasli smo ljude za fudbal, samo nam treba Marko da javi da li ima termina. Kontaktirajte ga ko ima njegov broj. Ako smo se Adasevic i ja cimali da nadjemo jos 2 coveka, onda i neko od vas može da vidi za termin.Pozdrav!
harper lee Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ljudi molim vas, nasli smo ljude za fudbal, samo nam treba Marko da javi da li ima termina. Kontaktirajte ga ko ima njegov broj. Ako smo se Adasevic i ja cimali da nadjemo jos 2 coveka, onda i neko od vas može da vidi za termin.Pozdrav!Imacemo info za desetak minuta.
LeBron Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Sad sam upoznao coveka koji otvara balon na Dorcolu, u Dunavskoj ulici. Otvara polovinom januara, mozemo da biramo termin koji hocemo. Kompletno nov balon ce biti, cene kaze kao u Trudbeniku. Izjasnite se.
harper lee Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Sad sam upoznao coveka koji otvara balon na Dorcolu, u Dunavskoj ulici. Otvara polovinom januara, mozemo da biramo termin koji hocemo. Kompletno nov balon ce biti, cene kaze kao u Trudbeniku. Izjasnite se.Moze.
Zizou Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Podržavam kandidaturu čoveka koji otvara balon na Dorćolu za organizaciju Forumaškog fudbala i napominjem da to nema veze sa nagradnim bonusom koji mi je obećan ukoliko isti dobije organizaciju ovog veličanstvenog fudbalsko-pivopijsko-ćevapskog događaja.Predlažem utorak ili sredu posle 7.
LeBron Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja predlazem utorak u 9, nekako smo navikli na taj termin.
TheBigFlegma Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Može i ponedeljak u 9, kao nekada u FOOT-u.
Recommended Posts