adasevic Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Pa za cetvrtak, jebem li ga... dok ne bude drugih predloga, cetvrtak u 7 je termin... ili dok ga neko drugi ne pokupi...
harper lee Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nisam siguran da tog termina uopste ima. Ako ga ima prijavljujem se.Dakle 3.
Rodjeni Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 4. Dolazim (ste sigurni da jos uvek mozemo da koristimo ovaj termit)
harper lee Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 2.(a za šta tačno se prebrojavamo?)Da se ne prebrojavamo bezveze, ovo je prilicno jasna poruka da je taj termin na Adi otkazan. Beowle, javi se, ovce tvoje... i tako to.
Muwan Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Pazi, mogu ja da pozovem ljude ponovo. Dok im je termin prazan, kapiram da im nije problem da ga izdaju ad hok. Jedino što nas fali još petorica.
gladijator Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ljudi, jel moze neko da proveri s Filipenkom, Nikolom, Gufsom i Pirkyjem da li igraju?Ako Petkovic igra ima nas 9, fale jos trojica.Onda Marko moze da zove.
adasevic Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kako god bilo ja bih molio da to utvrdimo do 15h, jerbo imam veceras neke obaveze pa da ne pravim akrobacije ako nas opet nema, ili ako je termin otisao niz vodu...
Recommended Posts