nebojsapetkovic Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Žarkovo FTW.Tandem Žarkovaca je bio ubojit sinoć... ja sam davao golove i asistirao, a Flegma je promukao :)
Filipenko Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ako, ako, vreme je da taj brdsko-turski deo mahale dobije par šamara od sopstvenih prigradskih naseobina da bi se pogledao u oči i shvatio svoje mesto.
harper lee Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ako, ako, vreme je da taj brdsko-turski deo mahale dobije par šamara od sopstvenih prigradskih naseobina da bi se pogledao u oči i shvatio svoje mesto.Cuti, sreca te ova seljadija sto zivi u mocvari preko mosta sinoc nije dosla. Tek bi onda pukla bruka.
Filipenko Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Za vas je dovoljan bio i jedan da vas obruka, kako vidim (Rođa).
Delija67 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Rodja i ja smo dostojno reprezentovali mocvaru. Prvo je Rodja nicim izazvano igrao rukom i skrivio penal koji je realizovao Adasevic, zatim je postigao najmanje 1 autogol, a pred sam kraj sam ja doneo izjednacenje protivniku tako sto sam nemocnom Lebronu metnuo autogol kroz noge.
Rodjeni Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ponizno priznajem, u redovima uvek mrskog protivnika bio sam daleko najbolji asistent i strelac. Treba da me slave jer da ne bese moje minijature bilo bi na kraju bar 5-6 razlike za nas.
Filipenko Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Pravo pitanje je igramo li mi, jer od nas zavisi™.
Muwan Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ako je Tole zaista sredio da ne bude prenosa još jedne blamaže, onda bismo možda i mogli dodigramo.
TheBigFlegma Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ja u svakom slučaju ne igram, zglob mi se raspada.
Delija67 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ako igramo igram, a ne vidim sto abismo igrali
Filipenko Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ako ne igramo, ni ja ne bih igrao u tom slučaju.
nebojsapetkovic Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Delija i Filip... Pa vas dvojia se nađite i poigrajte :)Ako ima fudbala računajte na mene...
Recommended Posts