Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
Žarkovo FTW.
Tandem Žarkovaca je bio ubojit sinoć... ja sam davao golove i asistirao, a Flegma je promukao :)
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako, ako, vreme je da taj brdsko-turski deo mahale dobije par šamara od sopstvenih prigradskih naseobina da bi se pogledao u oči i shvatio svoje mesto.

Posted
Ako, ako, vreme je da taj brdsko-turski deo mahale dobije par šamara od sopstvenih prigradskih naseobina da bi se pogledao u oči i shvatio svoje mesto.
Cuti, sreca te ova seljadija sto zivi u mocvari preko mosta sinoc nije dosla. Tek bi onda pukla bruka.
Posted

Za vas je dovoljan bio i jedan da vas obruka, kako vidim (Rođa).

Posted

Rodja i ja smo dostojno reprezentovali mocvaru. Prvo je Rodja nicim izazvano igrao rukom i skrivio penal koji je realizovao Adasevic, zatim je postigao najmanje 1 autogol, a pred sam kraj sam ja doneo izjednacenje protivniku tako sto sam nemocnom Lebronu metnuo autogol kroz noge.

Posted

Ponizno priznajem, u redovima uvek mrskog protivnika bio sam daleko najbolji asistent i strelac. Treba da me slave jer da ne bese moje minijature bilo bi na kraju bar 5-6 razlike za nas.

Posted

Pravo pitanje je igramo li mi, jer od nas zavisi™.

Posted

Ako je Tole zaista sredio da ne bude prenosa još jedne blamaže, onda bismo možda i mogli dodigramo.

Posted

Ja u svakom slučaju ne igram, zglob mi se raspada.

Posted

Ako igramo igram, a ne vidim sto abismo igrali

Posted

Ako ne igramo, ni ja ne bih igrao u tom slučaju. :mellow:

Posted

Delija i Filip... Pa vas dvojia se nađite i poigrajte :)Ako ima fudbala računajte na mene...