Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
Ubr, posebnu pažnju moramo obratiti na lokaciju nefterpartija, budući da je 1 Oožice prevazišlo sve granice domaćinskog poslovanja tako što je u nepuna dva meseca dupliralo cene svojih mesnatih specijaliteta te 10 ćevapa na lookoo - koji čine esenciju ovog okupljanja - sada koštaju nebnormalnih 550 dinara.
Ne kapiram o čemu pričaš. Pošto je zelena salata sa par kapi limuna?
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Verujem da je pljeska u kajmaku i dalje 120 din :)

Posted

Eto me na ćevapima, može i neki fudbal pre toga :)

Posted (edited)

Ako je potreban jedan "svestran" igrač, koji može da se snađe na više pozicija u timu, tu sam. Za početak bih se prijavio za radno mesto golkipera, čisto dok ne ispipam kvalitete i brzinu ostalih parapsihopatologa, pa se možda odvažim i da krenem ka napred tjekom manifestacije.

Edited by ducca
Posted
Ne kapiram o čemu pričaš. Pošto je zelena salata sa par kapi limuna?
Kako im se cene kreću u poslednje vreme, kapiram da je oko 280 dinara (bez PDV). A parče lepinje koje dobiješ uz tu salatoo ima da platiš barem još 50.
Posted

Ljudi, vec dva golmana. :blink: Ovo na dobro nece da izadje. :lol:

Posted (edited)

Ja koliko se secam, jos 1 prosle sezone su umeli hleb da naplate 450 din bese ?! Ne znam koliko bese parcicaedit: da li sam pomenuo da cu prva 23 fudbala da provedem medj' stativama dok ne dodjem do "zeljene forme" kako bih mogao da se ne vracam nazad nikad ?!

Edited by 8-walker
Posted (edited)

Ok, mali rezime postignutog u smislu broja vrbovanih ljudi u sektu ffa u prvih sedam sati funkcionisanja ovog obnovljenog topika: 1. henrik larsson 2. harper lee 3. The BigFlegma 4. lebron 5. Venom 6. Goranz 7. adasevic 8. smorenko 9. Brazilac (correct me if i'm wrong)10. 8-walker (sa fotoaparatom)11. 1 beowl12. Filipenko13. ducca14. Ivo Petović (eventualno, kasnije u sezoni)Iz stare postave očekuju se još kum spasoje, madball, nebojsapetkovic (ako reši problem dvojne registracije), možda još neko koga sam trenutno zaboravio. Naravno, FF prosto vapi za novim imenima i zvezdama, pa je svaka nova prijava više nego dobrodošla. Ako se rukiji ne pokažu adekvatno, postoji već oproban sistem njihovog slanja u NBDL ligu forumskog fudbala, uvežban u nekoliko navrata tokom prve sezone.edit: Larko, ne budi DBovac, đido na PPP fudbal.

Edited by Ivo Petović
Posted
Ko je Milijas .. podseti me
e na prvom FF ces da vidis ko je :) jedan stari ISKUSNI znalac fudbalske igre koji se ponovio u Zvezdinom shopu pa je postao Milijas :)A i na odusevljenje svih vas vrlo verovatno cu se i ja pojaviti u bojama omiljenog mi dresa :)
Posted
9. Brazilac (correct me if i'm wrong)
Ma ne gresis, samo su moja (ne)redovnost i fudbalsko (ne)znanje na proslosezonskom nivou... :) Gde se planira 1 3. poluvreme, posto je OOzice izgleda postalo deplasirano...P.S. Zvao neko cilidesice? :rolleyes:
Posted
Tjah, hteo sam da prijavim 1 pppolivalentnog golmana (spremnog da brani za bilo koji tim), al vidim da imate dovoljno lenjivaca.
Ne veruj u svaku najavu. Golman se postaje tek zvaničnom potvrdom 1 učešća na sledećem fudbalu.
Posted
Tjah, hteo sam da prijavim 1 pppolivalentnog golmana (spremnog da brani za bilo koji tim), al vidim da imate dovoljno lenjivaca.
samo ti dodji, lako ce da se izglasa postojanje dva golmana :) pogotovu ako se jave sva pusacka pluca :)
Posted

Update:15. BGhost (za njega ne važi rookie pravilo)16. cilidesice (mada su one objektivno na prvom mestu)Zaboravih Belaja i assucka.:huh: šta se s njima dešava?

Posted

Obojica su težim povredama odvojeni od najdražeg balona na neodređeno vreme...:(

Posted

Hebale vas cilidesice ... nije vam ovo 1 prvi forumski basket. Valjda se na 1 ff dolazi zbog radi druzenja i zajednickog umiranja na terenu i umiranja u holesterolu van njega, a ne zbog prilike da se pokaze 1 oznojeno zmijsko telo pred 1 cilidesicama.