August 7, 201014 yr On 5. 8. 2010. at 8:44, MaryPoppins said: ti imaš lepšu frizuru. i lepši si generalno.Pusti ti ova udvaranja piletini nego pricaj sta je bilo s kreditom. Ceka se 1 Flegmagedon k'o ozeb'o sunce.
August 7, 201014 yr oćemo malo kupa sajamskih gradova ovo ono?mislim, meni je noga i dalje neupotrebljiva, al je i to previše za bgayđane.
August 7, 201014 yr All roads lead to Inđija, where the begotten Vrelo Knin hosts the unholly meeting of those who bathe in others' tears and flourish in horros of times to come.
August 7, 201014 yr On 7. 8. 2010. at 13:38, smorenko said: ako to ikog briga.forumašu sa brojevima u niku ovo nemir u snove doneće.
August 7, 201014 yr Unholly Friday the 13th is logically chosen for the public announcement of the bloody group, that will not be stopped untill the four horsemen of the appocalypse shatter the very foundation of this world's kingdom of hope unfulfilled...
August 7, 201014 yr organizujte bez mene. ne znam dokle cu zaglaviti na poslu, ali ako zavrsim na vreme (not likely) idem
August 8, 201014 yr I meni se ovo igranje u Inđiji motalo po galvi ovih dana... DakleM, ja sam tu, takodjeR... Vrelo Knin, here I come...