goofs Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 U 8 uvek bude zauzeto, igraju ona 4 matorca na male golicje, zhali boze propalog termina
harper lee Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 U 8 uvek bude zauzeto, igraju ona 4 matorca na male golicje, zhali boze propalog terminaBude njih preko godine dovoljno za ceo teren ali su u poslednje vreme nesto ugasili, verovatno zbog leta.
harper lee Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Samo da pozdravim drustvo sa forumskog fudbala 1 prijateljskim i veselim - jebo vas veliki teren, da vas jebe.
Muwan Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Harper ovim želi da saopšti javnosti da je njegov tim pobedio ali je toj pobedi čak i Petković doprineo više od njega.
nebojsapetkovic Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 (edited) Harper ovim želi da saopšti javnosti da je njegov tim pobedio ali je toj pobedi čak i Petković doprineo više od njega.Svakoj pobedi ja doprinesem najviše... pitanje je samo koja ekipa pobedi... ali svaka pobedi zbog mene! Edited July 7, 2010 by nebojsapetkovic
adasevic Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Mene nema veceras skoro sigurno, a naredne 2 nedelje sasvim sigurno. Dakle, vidimo se najverovatnije na prvom terminu u avgustu :)
goofs Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ja isto danas nisam tu, a cisto da znate, Trudbenik ne radi celi avgust, tako da, il' negde drugde il' pauza do septembra.
smorenko Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nista i od mene za danas, nadam se da cu moci sledece nedelje.Ukoliko hocete, mozemo da proverimo za avgust na zemunskom keju. Covek mi rece da ima termina radnim danom uvece sad tokom leta, a od septembra je najverovatnije sve zauzeto, ako ce Trudbenik biti zatvoren.
Recommended Posts