Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

U 8 uvek bude zauzeto, igraju ona 4 matorca na male golicje, zhali boze propalog termina

U 8 uvek bude zauzeto, igraju ona 4 matorca na male golicje, zhali boze propalog termina
Bude njih preko godine dovoljno za ceo teren ali su u poslednje vreme nesto ugasili, verovatno zbog leta.

gledacemo produzetke u kafani...

Samo da pozdravim drustvo sa forumskog fudbala 1 prijateljskim i veselim - jebo vas veliki teren, da vas jebe.

Harper ovim želi da saopšti javnosti da je njegov tim pobedio ali je toj pobedi čak i Petković doprineo više od njega.

Harper ovim želi da saopšti javnosti da je njegov tim pobedio ali je toj pobedi čak i Petković doprineo više od njega.
Svakoj pobedi ja doprinesem najviše... pitanje je samo koja ekipa pobedi... ali svaka pobedi zbog mene! :pera:

Edited by nebojsapetkovic

Igrate li još fucu? Utorkom od 21h beše li?

Sutra nisam tu.

Ni ja ne dolazim sutra.

Onda neću ni ja

Mene nema veceras skoro sigurno, a naredne 2 nedelje sasvim sigurno. Dakle, vidimo se najverovatnije na prvom terminu u avgustu :)

Ja isto danas nisam tu, a cisto da znate, Trudbenik ne radi celi avgust, tako da, il' negde drugde il' pauza do septembra.

Ne dolazim danas.

Meni se igra danas. Ajde jos neko

Nista i od mene za danas, nadam se da cu moci sledece nedelje.Ukoliko hocete, mozemo da proverimo za avgust na zemunskom keju. Covek mi rece da ima termina radnim danom uvece sad tokom leta, a od septembra je najverovatnije sve zauzeto, ako ce Trudbenik biti zatvoren.