Muwan Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Još da izvučemo Filipa iz naftalina i zreli smo za veliki teren.
Rodjeni Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Koliko znam, ekipa koja koristi veliki teren se vratila u igru.Spremite se za letece izmene...
nebojsapetkovic Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Aj ti proveri da li je veceras prazan teren? A ako je zauzet, uvek se namece 1. Petak kao logicno resenje...
goofs Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Koliko znam, ekipa koja koristi veliki teren se vratila u igru.Pa nece valjda veceras, veceras je derbi 1/8finala SP, mislim, ko to propusta... :D
adasevic Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Trebalo bi i da vidimo kako se krecu cene u ovom nasem balonu preko leta... u Footu su spustili 50% preko leta (jul, avgust), tako da je termin 2500 din.
LeBron Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Trebalo bi i da vidimo kako se krecu cene u ovom nasem balonu preko leta... u Footu su spustili 50% preko leta (jul, avgust), tako da je termin 2500 din.Jel i dalje u Footu ona budalaština da mora da se plati mesec dana unapred? Ako nije, mozda bi trebalo razmisliti da se vraćamo tamo?
harper lee Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jel i dalje u Footu ona budalaština da mora da se plati mesec dana unapred? Ako nije, mozda bi trebalo razmisliti da se vraćamo tamo?Cemu? Em je teren gori em bi nas to osudilo na cene u 1 OOzicu. Ovaj veliki teren u balonu gde igramo je odlican, ko nam je kriv sto ne mozemo da garantujemo 12 ljudi za svaki termin pa da predjemo tamo.
adasevic Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ja nisam predlagao da menjamo, nego da vidimo dal su voljni da spuste jer krecu vrucine... to vecina balona radi. Inace, u Footu ne mora mesec dana unapred, ali je onda skuplji termin. Ako iskjlucimo ove letnje varijante, termin je 50e ako placas mesecno, a 60e ako placas posebno svaki termin...
Recommended Posts