Jump to content
Kraljeva magija

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Verovatno su pobedili pa neće da se hvale?

Verovatno. A čak smo i komisijski utvrdili stanje rezultata u 36. minutu.

Povodom svecanosti unutar naseg malog kolektiva, Zigoljubiteljska ekipa castila Mrzitelje jednom kvalitetnom self-destructive partijom. Mrzitelji pobedili vise nego ubedljivo 9-3. Najbolji kod mrzitelja goofs, ali su i ostali igrali odlicno. Sem filipenka svi ostali su bili tu. S druge strane mi smo bili osakaceni pa samo nastupili sa dva golmana (Lebron prepustio rukavice pyrkyju i pridruzio se ekipi u polju).Ako tome dodamo i pre svega moje, a zati i Petkoviceve bravure u vidu autogolova i asistencija protivnicima, jos smo i dobro prosli...Sve u svemu zasluzeno su nas nakantali, a meni jedino ostaje da se izvinim Filipenku sto smo tu jednu pobedu godisnje koju im ostavimo dopustili u njegovom odsustvu :D

Jel' igramo veceraske tonight?

Jel' igramo veceraske tonight?
A sto ne bi?1.
A sto ne bi?1.
Vidim, niko se ne javlja.Prijavljujem jedno solidno 2.

3.

Ja sam upitan, zavisi od zdravstvenog biltena, koji ce biti utvrdjen poslednjim ispitivanjima u kasnim popodnevnim casovima.

Toliko vas cenim i volim da sam se ulogovao nakon toliko nedelja kako bih vam rekao da me nema večeras.

:Hail: :o

Vracam se na teren4

Toliko vas cenim i volim da sam se ulogovao nakon toliko nedelja kako bih vam rekao da me nema večeras.
Ajd kad si vec tu prokomentarisi malo i svetsko prvenstvo...

Dolazim.

Ulaze Nemanja VIdić i Zdravko Kuzmanović u kafanu gde peva Saša Matić, i onako zagrljeni viknu - "Ajde onu našu!!!". A Matić počne : "A ja samo ruke podignem..."

Ja ne mere danas