TheBigFlegma Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Verovatno. A čak smo i komisijski utvrdili stanje rezultata u 36. minutu.
adasevic Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Povodom svecanosti unutar naseg malog kolektiva, Zigoljubiteljska ekipa castila Mrzitelje jednom kvalitetnom self-destructive partijom. Mrzitelji pobedili vise nego ubedljivo 9-3. Najbolji kod mrzitelja goofs, ali su i ostali igrali odlicno. Sem filipenka svi ostali su bili tu. S druge strane mi smo bili osakaceni pa samo nastupili sa dva golmana (Lebron prepustio rukavice pyrkyju i pridruzio se ekipi u polju).Ako tome dodamo i pre svega moje, a zati i Petkoviceve bravure u vidu autogolova i asistencija protivnicima, jos smo i dobro prosli...Sve u svemu zasluzeno su nas nakantali, a meni jedino ostaje da se izvinim Filipenku sto smo tu jednu pobedu godisnje koju im ostavimo dopustili u njegovom odsustvu :D
harper lee Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A sto ne bi?1.Vidim, niko se ne javlja.Prijavljujem jedno solidno 2.
smorenko Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja sam upitan, zavisi od zdravstvenog biltena, koji ce biti utvrdjen poslednjim ispitivanjima u kasnim popodnevnim casovima.
Filipenko Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Toliko vas cenim i volim da sam se ulogovao nakon toliko nedelja kako bih vam rekao da me nema večeras.
LeBron Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Toliko vas cenim i volim da sam se ulogovao nakon toliko nedelja kako bih vam rekao da me nema večeras.Ajd kad si vec tu prokomentarisi malo i svetsko prvenstvo...
nebojsapetkovic Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ulaze Nemanja VIdić i Zdravko Kuzmanović u kafanu gde peva Saša Matić, i onako zagrljeni viknu - "Ajde onu našu!!!". A Matić počne : "A ja samo ruke podignem..."
Recommended Posts