nebojsapetkovic Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 velika verovatnoca da cu i ja ici, ali cu jos potvrditi... neko mora da neutralise nikoline77 napore da bg pobedi
MaryPoppins Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 apropos nenametljivosti u kafani, tužna je moja sudbina, ničim izazvana morala sam da se družim sa grunfom. nadam se je ovo sasvim dovoljno kao opravdanje :Delem, nema mi druge nego da spamujem. znam da nije adekvatan topik, ali je jedino mesto na koje redovno posećuju najčestitiji sinovi ovog foruma, oglašavam molbu/poziv/nepel da se pogleda topićna zidu plača kojim se pozivaju svi negovatelji sportskog duha, koji su nekad mlatnuli reketom i protivnici nasilja da razmotre mogućnost učestvovanja u humanitarnom teniskom turniru u subotu i neđelju. ili da proslede dalje. rok je kratak, a prijava malo. klinci iz org odbora su malo neiskusni, treba im pomoći :)za odziv plaćam pivo u pahuljici!
adasevic Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Sutra bi trebalo da idemo u Indjiju, a nekako iako mi je delovalo da nas samo u Pahuljici ima vec dovoljno za fudbal, sad mi nekako to sturo deluje...Flegma, Harper, Preza, Smorenko, Petkovic (potvrdio) i ja. Filip je kao magla nestao u utorak, ali koliko me secanje sluzi on se pominjao kao siguran Indjijanac. Uz domacina Beowla to je 8. Od Novosadista imamo kao sigurne Quiza i Radisu, sto nas dovodi do brojke 10. Posto je teren veliki (bar deluje na slikama), potrebna su bar jos dvojica...Lebron i Zidan su rekli da ne mogu, a Zoki da bi Aca uskocio ako zafali. Nikola je rekao da ce javiti...
nebojsapetkovic Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Petkovic prelomio!Selektor napokon može da odahne! N.P. je potvrdio da će se priključiti timu i biti spreman za gostovanje u Indjiji. Mamurluk je iza mene - potvrdio je Petković - povraćao sam, bio na ispiranju, primio infuziju, osećam se sjajno i spreman sam da pružim 127 0/00 mogućnosti.Omaleni dribler iz Žarkova nije propustio da se osvrne na situaciju koja se događala poslednje nedelje - Videli ste i sami šta se dešava... je na udaru neSrba i sada, više nego ikad, je potrebno da budemo složni i širimo -in lik i delo... a pobede su najbolji način da to uradimo! - zaključio je stub odbrane i udarna igla napada -ljubitelja.
Nikola77 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jbg,ne znam tacno dokle cu ostati na poslu sutra, tako da bolje ne racunate na mene.
gladijator Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Organizatori, molio bih vas ako mozete da mi do 13:00 kazete da li vam trebam veceras.Igracu ako vam fale ljudi, ali moram da znam do 13:00.
Muwan Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Uputstva za dolazak su na novosadskom topiku, ako završite na nekom uzgajalištu repe znate broj...
pyrky Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ako ima mesta a nema zainteresovanih medju onima koji imaju duzi staz rado cu se pridruzitu
Muwan Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 To kralju! Imaš detalje na novosadskom topiku, a za prevoz vidi sa Adaševićem.
adasevic Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Fuzbal veceras? Niko se jos nije prijavio? Otkazao? Ajd ja da pocnem...1.
Muwan Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 2.napominjem da je balon pokriven tako da kolege forumaši koji strahuju od kiše neće imati problema.
Recommended Posts