gladijator Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 (edited) Mada, sad vidim da me je Smorenko vec prijavio! Edited May 25, 2010 by gladijator
adasevic Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja cu doci, mada bi mi bilo drago da nas bude bar za po 2 izmene, jerbo sam mrtav umoran :)U prevodu, prijavljujem se za ulogu sidrasa i kampera :D
Muwan Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wow, danas je prvi duel dva vrhunska vratara. Postoje solidni izgledi da utakmica bude završena najnepopularnijim rezultatom.
Rodjeni Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wow, danas je prvi duel dva vrhunska vratara. Postoje solidni izgledi da utakmica bude završena najnepopularnijim rezultatom.Nema sanse jerbo ja dolazim, a to znaci min. 1 predivan autogol po mogucnosti s pola terena i po travi. Znam znanje...
TheBigFlegma Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Nema sanse jerbo ja dolazim, a to znaci min. 1 predivan autogol po mogucnosti s pola terena i po travi. Znam znanje...Nećeš ni stati na gol, vidiš da će nas biti oko 40. Dakle, kad crkneš izmena.
Nemanja Posrbica Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dolazim i ja ako me primate i ako ima mesta Svrati.Taman bi danas mogli da vidimo kako ćemo dalje. Stare ekipe ili nova deoba?
TheBigFlegma Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Svrati.Taman bi danas mogli da vidimo kako ćemo dalje. Stare ekipe ili nova deoba?To pusti odrasle da se dogovore.
harper lee Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ne dolazim... slab je ovo fudbal za mene Sto lepo ne priznas da si se uplasio Poppinsove. <_<
Recommended Posts