May 25, 201014 yr Mada, sad vidim da me je Smorenko vec prijavio! Edited May 25, 201014 yr by gladijator
May 25, 201014 yr Ja cu doci, mada bi mi bilo drago da nas bude bar za po 2 izmene, jerbo sam mrtav umoran :)U prevodu, prijavljujem se za ulogu sidrasa i kampera :D
May 25, 201014 yr Wow, danas je prvi duel dva vrhunska vratara. Postoje solidni izgledi da utakmica bude završena najnepopularnijim rezultatom.
May 25, 201014 yr Wow, danas je prvi duel dva vrhunska vratara. Postoje solidni izgledi da utakmica bude završena najnepopularnijim rezultatom.Nema sanse jerbo ja dolazim, a to znaci min. 1 predivan autogol po mogucnosti s pola terena i po travi. Znam znanje...
May 25, 201014 yr Nema sanse jerbo ja dolazim, a to znaci min. 1 predivan autogol po mogucnosti s pola terena i po travi. Znam znanje...Nećeš ni stati na gol, vidiš da će nas biti oko 40. Dakle, kad crkneš izmena.
May 25, 201014 yr Dolazim i ja ako me primate i ako ima mesta Svrati.Taman bi danas mogli da vidimo kako ćemo dalje. Stare ekipe ili nova deoba?
May 25, 201014 yr Svrati.Taman bi danas mogli da vidimo kako ćemo dalje. Stare ekipe ili nova deoba?To pusti odrasle da se dogovore.
May 25, 201014 yr Ne dolazim... slab je ovo fudbal za mene Sto lepo ne priznas da si se uplasio Poppinsove. <_<