May 17, 201014 yr Izvestaj, komentare i rendgenske snimke mozes da procitas na temi Novosadski revans, mislim da je i vise nego detaljno opisano.Mogli bi da krenemo da se prebrojavamo za sutra, slazem se. Dakle:1.
May 18, 201014 yr Ja sam kao Stojković, branim samo za reprezentaciju... :) Ne dolazim danas, obaveze prema deci...
May 18, 201014 yr Ja sam kao Stojković, branim samo za reprezentaciju... :) Ne dolazim danas, obaveze prema deci...ja cu da te menjam8
May 18, 201014 yr Napredujemo, napredujemo...Filip će da odmori jednu nedelju kako bi spremno dočekao treću utakmicu finalne serije sa Novosađanima, Smorenko se iskusno prijavio dva puta, ostaje da to učine i Flegma, Aca, Posrbica, Preža... kako bi nas bilo makar 10.
May 18, 201014 yr Napredujemo, napredujemo...Filip će da odmori jednu nedelju kako bi spremno dočekao treću utakmicu finalne serije sa Novosađanima, Smorenko se iskusno prijavio dva puta, ostaje da to učine i Flegma, Aca, Posrbica, Preža... kako bi nas bilo makar 10.Pošto je video da su Beograđani suviše grubi vraća se u naš tabor?
May 18, 201014 yr Napredujemo, napredujemo...Filip će da odmori jednu nedelju kako bi spremno dočekao treću utakmicu finalne serije sa Novosađanima, Smorenko se iskusno prijavio dva puta, ostaje da to učine i Flegma, Aca, Posrbica, Preža... kako bi nas bilo makar 10.Smorenko se nije iskusno prijavio 2 puta nego je prijavio Acu.Nadao sam se da imate bar malo bolje misljenje o meni i da cete shvatiti da nisam bas toliki debil da bi se dvaput prijavljivao, ali Edited May 18, 201014 yr by smorenko