May 12, 201014 yr Ovo mu dodje ko siri spisak, koji ce harper da skrati do petka, ili na licinom mestu A ja mu dodjem ko Fernando Tores - povredjen, al se ocekuje da cu se oporaviti
May 12, 201014 yr A ja? Igram u zivotnoj formi. Ti si izgleda Paja Ninkov :P Moze biti i Ronaldinjo ili Benzema, neka bira...
May 12, 201014 yr A Beowla su nam onako iskusno vratili u BG ekipu... Glupo im bilo da mu kazu bilo sta posle prve, a i nosi sako...
May 12, 201014 yr Ne sekiraj se, sutra uveče kreću otkazi pa će transfer biti opozvan. A i ako ne bude, pitanje je dana kada će dunđeri pobediti gedžovane.
May 12, 201014 yr A Beowla su nam onako iskusno vratili u BG ekipu... Mislis, pokusali da vrate. :P Kako ih je ispolivao hladnim tusevima na prvoj utakmici dobro ga nozevima nisu izboli.
May 12, 201014 yr otpade nam jedan auto, adasevic i ja idemo kolima, jel to dovoljno ili nam treba jos neki auto?
May 12, 201014 yr Ako nisam nekog zaboravio iz Beograda bi trebalo da krenemo Lebron, Harper, Posrbica, Adasevic, Zidan, Filipenko, Petkovic, Smorenko i ja. To je 9 komada, znaci stajemo u dva vozila. Lebron i Adasevic neka se dogovore ko skuplja koga i u koje doba se krece.
May 13, 201014 yr Vracaju se vremena kada su se organizovali forumaski basketi a u startnoj petorci jedino bio siguran Delija67... Edited May 13, 201014 yr by Goranz