Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

A smorenko?
Jao, tacno, njega sam zaboravio. :( I Smorenko.

Ovo mu dodje ko siri spisak, koji ce harper da skrati do petka, ili na licinom mestu :lol: A ja mu dodjem ko Fernando Tores - povredjen, al se ocekuje da cu se oporaviti cool.gif

A ja? Igram u zivotnoj formi.

Ti si izgleda Paja Ninkov :P

A ja? Igram u zivotnoj formi.
Ti si izgleda Paja Ninkov :P
:lol: Moze biti i Ronaldinjo ili Benzema, neka bira...
:lol: Moze biti i Ronaldinjo ili Benzema, neka bira...
Kambijaso, Zaneti...

A Beowla su nam onako iskusno vratili u BG ekipu... :Hail: Glupo im bilo da mu kazu bilo sta posle prve, a i nosi sako... :lol:

Ne sekiraj se, sutra uveče kreću otkazi pa će transfer biti opozvan. A i ako ne bude, pitanje je dana kada će dunđeri pobediti gedžovane.

A Beowla su nam onako iskusno vratili u BG ekipu... :Hail:
Mislis, pokusali da vrate. :P Kako ih je ispolivao hladnim tusevima na prvoj utakmici dobro ga nozevima nisu izboli.

Upravo sam saznao da ovog petka nema teorije da idem u Novi Sad.

Sve ide svojim tokom. Sledeći?

otpade nam jedan auto, adasevic i ja idemo kolima, jel to dovoljno ili nam treba jos neki auto?

Ako nisam nekog zaboravio iz Beograda bi trebalo da krenemo Lebron, Harper, Posrbica, Adasevic, Zidan, Filipenko, Petkovic, Smorenko i ja. To je 9 komada, znaci stajemo u dva vozila. Lebron i Adasevic neka se dogovore ko skuplja koga i u koje doba se krece.

:lol:

Vracaju se vremena kada su se organizovali forumaski basketi a u startnoj petorci jedino bio siguran Delija67...

Edited by Goranz