Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Filip se premislja, a ja sam rekao da dolazim ako fali, posto ocigledno fali nadjite jos jednog i eto nama fudbala. Zidan je najavio da ga nema 3, 4 nedelje.

Posted

ajde popričajte večeras za ns. ostali info vam je na novootvorenom topiku

Posted

evo ja bi doso, i da najcesce sam medju stativama

Posted

Pa dođi, ko ti brani.

Posted

Ako i nateramo bolesnog Smorenka da dodje, to je 9.Sta je sa Nikolom 77, on rece da moze svaki drugi utorak??

Posted

Dakle brate, znaci, IGRA SE. Ne otkazujem!!!

Posted

ako ovaj pyrky skupi hrabrost i za više od najave, imaćemo i izmenu poneku.

Posted (edited)
Pa dođi, ko ti brani.
Flegma bre sta plasis coveka, vidis da je to potencijalni golman. Takav nam fali :)Elem, imas mapu kako da dodjes do balona na 100oj strani ovog topica. Ako nisi kolima, oglasi se moze neko i da te pokupi negde usput... Edited by adasevic
Posted

A nismo pitali coveka da li j Srb ili nesvrstani??

Posted
Flegma bre sta plasis coveka, vidis da je to potencijalni golman. Takav nam fali :)Elem, imas mapu kako da dodjes do balona na 100oj strani ovog topica. Ako nisi kolima, oglasi se moze neko i da te pokupi negde usput...
Aman, ne plašim ga, samo mislim da se do sad najavio između 10 i 160 puta. Ako sam se nešto istripovao i pobrkao ga s nekim, nema veze. :D
Posted

Srb™, jel daleko od zire do balona pesaka? @ Flegma, nisam se najavljivo sem pre dve nedelje kad fudbala nije ni bilo

Posted

Pa onako, al mogu ja tu da te pokupim. Recimo predji ulicu na stanicu ka Zvezdari i budi tu najkasnije do 10 do 9. Ja vozim sivi sandero.

Posted
Pa onako, al mogu ja tu da te pokupim. Recimo predji ulicu na stanicu ka Zvezdari i budi tu najkasnije do 10 do 9. Ja vozim sivi sandero.
dogovoreno