May 11, 201014 yr Filip se premislja, a ja sam rekao da dolazim ako fali, posto ocigledno fali nadjite jos jednog i eto nama fudbala. Zidan je najavio da ga nema 3, 4 nedelje.
May 11, 201014 yr Ako i nateramo bolesnog Smorenka da dodje, to je 9.Sta je sa Nikolom 77, on rece da moze svaki drugi utorak??
May 11, 201014 yr Pa dođi, ko ti brani.Flegma bre sta plasis coveka, vidis da je to potencijalni golman. Takav nam fali :)Elem, imas mapu kako da dodjes do balona na 100oj strani ovog topica. Ako nisi kolima, oglasi se moze neko i da te pokupi negde usput... Edited May 11, 201014 yr by adasevic
May 11, 201014 yr Flegma bre sta plasis coveka, vidis da je to potencijalni golman. Takav nam fali :)Elem, imas mapu kako da dodjes do balona na 100oj strani ovog topica. Ako nisi kolima, oglasi se moze neko i da te pokupi negde usput...Aman, ne plašim ga, samo mislim da se do sad najavio između 10 i 160 puta. Ako sam se nešto istripovao i pobrkao ga s nekim, nema veze. :D
May 11, 201014 yr Srb™, jel daleko od zire do balona pesaka? @ Flegma, nisam se najavljivo sem pre dve nedelje kad fudbala nije ni bilo
May 11, 201014 yr Pa onako, al mogu ja tu da te pokupim. Recimo predji ulicu na stanicu ka Zvezdari i budi tu najkasnije do 10 do 9. Ja vozim sivi sandero.
May 11, 201014 yr Pa onako, al mogu ja tu da te pokupim. Recimo predji ulicu na stanicu ka Zvezdari i budi tu najkasnije do 10 do 9. Ja vozim sivi sandero.dogovoreno