Rodjeni Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Sutra uvece nisam u Beogradu, sto ce reci nista od mog fudbala. Dakle, grobari ce opet da popiju poraz od pet-sest golova razlike.Naravno, isto ko u subotu....
korindjar Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ako uspemo da obezbedimo balon za ovaj petak, jel ima šanse da se organizujete dotle, ili da pitam za "onaj tamo" petak?(petak sam pretpostavio jer rekoste da vam tad najviše odgovara ako će te dolaziti do ns-a)
adasevic Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Meni odgovara. Ajd veceras igramo, pa cemo da se dogovorimo i javimo. Ovi sto ne dolaze veceras, nek se oglase ovde, da znamo...
smorenko Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kod mene zdravstveni problemi, tako da ako ne bude ljudi onda mozete da racunate na mene, u suprotnom verovatno ostajem kod kuce. Sto se tice NS, ako ima mesta isao bih, ali o tom potom.
LeBron Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ja sam otkaz za veceras, za petak racunajte na mene i moj auto ako idemo u NS.
Nemanja Posrbica Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Nešto nas je malo. Igramo ili da odem na ivent?
Rodjeni Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Za sada 8, ako racunam Filipa i Adasevica.Fale jos komata 2.Moramo znati do 17h, jer moram da javim gazdi balona ako odustajemo.
Recommended Posts