May 4, 201014 yr Ja sam trenutno kod Toleta na pregovorima oko nekih zatvaranja, tako da dolazim samo u slučaju da na vreme krenem sa Spartakovog stadiona.
May 4, 201014 yr Ako bude slobbodan veliki teren mozemo i na njega...Dosta ljudi otkazuje kad krene lepo vreme, pa je to prilika da eventualno koji put odigramo i na velikom terenu...
May 4, 201014 yr Ako bude slobbodan veliki teren mozemo i na njega...Dosta ljudi otkazuje kad krene lepo vreme, pa je to prilika da eventualno koji put odigramo i na velikom terenu...Ne prizivaj matori, ocas posla ima da se prijave 2 j. event-a i 11/2 porodjaj
May 5, 201014 yr Skroz zanimljiv fudbal. Cigani poveli 2-1, pa 3-2, pa 5-3, onda Grrobljari preokrenuli na 6-5, vodili i 7-6, a onda usledio novi preokret i nase vodjstvo od 10-7, da bi u posednjem minutu bio postavljen i konacan rezultat 10-8. Preza briljirao kako sutevima tako i asistencijama, lepo smo se naigrali, i nartcali... ja zadovoljan :)
May 10, 201014 yr Sutra uvece nisam u Beogradu, sto ce reci nista od mog fudbala. Dakle, grobari ce opet da popiju poraz od pet-sest golova razlike.