Muwan Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ja sam trenutno kod Toleta na pregovorima oko nekih zatvaranja, tako da dolazim samo u slučaju da na vreme krenem sa Spartakovog stadiona.
nebojsapetkovic Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 A sad svi dolazite??? Aaaa? Ispaljivaciiiiiiii...
adasevic Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ako bude slobbodan veliki teren mozemo i na njega...Dosta ljudi otkazuje kad krene lepo vreme, pa je to prilika da eventualno koji put odigramo i na velikom terenu...
Rodjeni Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ako bude slobbodan veliki teren mozemo i na njega...Dosta ljudi otkazuje kad krene lepo vreme, pa je to prilika da eventualno koji put odigramo i na velikom terenu...Ne prizivaj matori, ocas posla ima da se prijave 2 j. event-a i 11/2 porodjaj
Nemanja Posrbica Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Valjala bi danas jedna predigra večitog derbija da padne.
adasevic Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Skroz zanimljiv fudbal. Cigani poveli 2-1, pa 3-2, pa 5-3, onda Grrobljari preokrenuli na 6-5, vodili i 7-6, a onda usledio novi preokret i nase vodjstvo od 10-7, da bi u posednjem minutu bio postavljen i konacan rezultat 10-8. Preza briljirao kako sutevima tako i asistencijama, lepo smo se naigrali, i nartcali... ja zadovoljan :)
harper lee Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Sutra uvece nisam u Beogradu, sto ce reci nista od mog fudbala. Dakle, grobari ce opet da popiju poraz od pet-sest golova razlike.
Recommended Posts