adasevic Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 (edited) Imas na strani 100 mapu gde se tacno balon nalazi. Ukoliko nisi kolima, neko moze i da te pokupi negde dokle mozes da se doklackas...I Nebojsa igra... Edited April 20, 2010 by adasevic
Odd_Job Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Igra se od 9, a balon je u zvezdarskoj sumi kod trudbenikovog stadiona.Kog dana?
Odd_Job Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 danasJa sam kod hotela Srbija. Da li je to nekome usput, pošto nemam kola?
LeBron Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ja sam kod hotela Srbija. Da li je to nekome usput, pošto nemam kola?Mozes da dodjes do fransa, tu kupim Acu u pola 9?
Odd_Job Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mozes da dodjes do fransa, tu kupim Acu u pola 9?Mogu, super. Poslacu ti broj telefona na pvt, za svaki slucaj.
LeBron Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mogu, super. Poslacu ti broj telefona na pvt, za svaki slucaj.jesi li se poklonio Zigi?
svetskigigacar Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 (edited) Mozda i ja budem navratio nekad. Koliko je kinti termin?edit: Zigi ste se ispoklanjali svi, tako da ja necu tu da smetam Edited April 20, 2010 by svetskigigacar
Muwan Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ako pobediš, termin je 800 kinti. Ako izgubiš, plaćaš Filipenku ćevape u kafani.Ne zezaj se sa ovim drugim.
Muwan Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Večerašnja utakmica je sigurno bila teška i prava prvenstvena, a oba tima su ispoštovala dogovor iz svlačionice i prikazala ultimativan antifudbal.Bilo je svega, od ničim izazvanih padova pa do incidentnih situacija u režiji Adaševića. Petković došao trezan na fudbal.Ipak, sve to je sićušno u poređenju sa glavnom atrakcijom a to su apsolutno najružniji, najšupačkiji, najgluplji golovi ikada postignuti/primljeni na forumskom fudbalu. Na obe strane je prštalo od frljoka, odbitaka, mrtvih uglova, matinela, napucavanja, autogolova, umuljavanja... dok su se ziceri sa 3-4 metra rutinski promašivali. Neviđeno. Postignuto je barem deset kompletnih bulja od golova.Inače, sada je definitivno jasno da Flegma dolazi na fudbal samo zbog MayDay. Još jednom nas je rutinski iskulirao.
svetskigigacar Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ako pobediš, termin je 800 kinti. Ako izgubiš, plaćaš Filipenku ćevape u kafani.Ne zezaj se sa ovim drugim.Skupa ta pobeda... Ali izgleda da je poraz skuplji :-)
LeBron Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sve nesto ocekujem Filipenkov komentar posto je konacno bio u pobednickoj ekipi a onda se setim da je on i dalje banovan...
harper lee Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sve nesto ocekujem Filipenkov komentar posto je konacno bio u pobednickoj ekipi a onda se setim da je on i dalje banovan... Pa ne brani vam niko da kao teski gubitnici opisete svoj krvavi poraz. Kad je narodni pesnik mogao onoliko da se isprsi kosovskim ciklusom zbog jedne efemerne epizode u otomanskim osvajanjima sta fali da i vi udarite u gusle zbog sinocnjeg Velikog Potopa.
Recommended Posts