nebojsapetkovic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Stvarno sam zaribao, i znam da vam je to jedina sansa da pobedite ako odigram bolestan...
LeBron Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ajde bre igraj pederu, glupo da otkazujemo stalno...
Filipenko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ništa, u tom slučaju vidimo se sledeće nedelje...taman da gledam Makabi - Partizan.
adasevic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Znaci ima nas 8 + zaribali petkovic. U stvari ima nas 9, zaboravih prezu! :)Dakle Petkovicu, ako samo ti budes falio, nece ni Dr. Protic ni doktorka Marijana da te spasu
nebojsapetkovic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jedete govna... ispaljivaci na sve strane, a samo petkovic cimate...
LeBron Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jedete govna... ispaljivaci na sve strane, a samo petkovic cimate...Uzmi loptu of Flegme. <_<
nebojsapetkovic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 (edited) Ništa, u tom slučaju vidimo se sledeće nedelje...taman da gledam Makabi - Partizan.Ja sam mislio da si prestao da pratis basket od kad je Zvezda ispala... Edited March 23, 2010 by nebojsapetkovic
adasevic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ajde nemoj da unosis zablude pa da Preza ne dodje jer se ti neckas...Nek proverineko sa Rodjom jel dolazi, posto ga nema da se oglasi...
Rodjeni Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Nisam imao nameru, al jbg. ako je cast u pitanju snacicu se pa dolazim..
adasevic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 To je to. Dakle Petkovicu put pod tockove pa u balon. Nema izgovora :)Ima nas 10, nema ispaljivanja :)
nebojsapetkovic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ma jebite se, fudbaleri! Ima da vam kasljem u lice!
adasevic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Filipenko, Petkovic, Lebron, Zidan, Aca, Smorenko, Preza, Rodja, Posrbica i ja... 10 ljudi. Vise nema otkazivanja, proslo 5 :)
Filipenko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Nakon mesec i po nerešenih rezultata, stvari su se vratile na svoje mesto. 14-7, baš kao što i treba da bude. Istina, moja ekipa je bila nekompletna (Posrbica, Petković, Preža, Filipenko), pa nam se stoga priključio Smorenko. Sa druge strane, Adašević, Zidan, Lebron, Aca i Rođa nisu imali rešenja za naše vihorne napade, tako da smo vodili ceo meč, osim kada su oni vodili. Na kraju lepih 14-7 za nas, ako se nisam negde zabrojao. U svakom slučaju, lepo je dati golova koliko i cela protivnička ekipa :s_p:Okršaj je nastavljen u Pahuljici, gde je promenjen dobavljač dimljenih vešalica, koju smo imali priliku da testiramo. Kao što se vidi, toliko sam se najeo da nije dovoljno što sam se onoliko iskenjao po klonji, nego moram i ovde po forumu.
adasevic Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cestitam na pobedi, vreme je bilo, vec ste presli sve pragove frustracija zbog izostanka istih POslednji put ste pobedili tamo negde pocetkom Novembra. Inace, utkamica je bila zanimljiva do nekog 48. minuta. Filipenkova druzina je povela sa 3-1, pa 5-2, mi preokrenuli na 6-5 i umesto da dotucemo protivnika, pogodimo stativu u situaciji 3 na 1 i popijemo gol u kontri. Onda sledi jedan kvalitetan raspad koji je rezultovao tim rezultatom koji je Filip naveo... U svakom slucaju zasluzeno nas oprase. Petkovic je danima folirao kako je bolestan kako mu nije dobro, a igrao je mozda i najbolje od kad igramo fudbal. Reklo bi se da su redovna posecivanja Dr. Protica urodila plodom
nebojsapetkovic Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Moja tehnika je na toliko visokom nivou da mi losa fizicka sprema ili pak prehlada ne mogu nista... Lako je Filipenku da daje golove kad je igrao sa poslednjom pravom desetkom srBskog fudbala...
Recommended Posts