harper lee Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Znaci ima nas 10?Zvanicno nas ima devet dok Teacher ne potvrdi. Samo nemoj nikom da kazes. ;)
adasevic Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 (edited) Hm...Lebron, Zidan, Aca, ja = 4Filipenko, Posrbica, Petkovic, Preza, Harper, Beowl = 64 + 6 = 10? :mellow:teacher = jocker Edited March 16, 2010 by adasevic
sherman Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 da li je istina da je Filipenko na poluvremenu izveo Lijepu Nashu, noseci u ruci Tudjmanovu sliku iz mladjih danakazu da je bila potresna interpretacija
harper lee Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 da li je istina da je Filipenko na poluvremenu izveo Lijepu Nashu, noseci u ruci Tudjmanovu sliku iz mladjih danakazu da je bila potresna interpretacijaNije, na forumskom fudbalu nema takvih luksuza kao sto je poluvreme. Igra se bez predaha.Doduse, izveo je neobican koncert Paderevskog za trombon i orkestar u svlacionici pre utakmice da bi ohrabrio saigrace. Na srecu, prozori svlacionice su bili otvoreni tako da je muzika na krilima noci otputovala preko zamracenog terena FK Trudbenik u pravcu Zvezdare pa dalje do nesrecnog Panceva, dok smo mi odradjivali utakmicu.
Filipenko Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Sutra Beowl NE dolazi, odmah da vam javim, tako da bi trebalo to imati na umu. Smorenko se vraća?
harper lee Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Mene takodje sutra, kao sto sam i najavio, nece biti. Slacu vam ledene pozdrave iz Osla, mada iskreno ne znam koji ce vam kurac. :D
TheBigFlegma Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ne dolazim ni ja, povreda još nije zalečena.
smorenko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Smorenko se vratio, ako nas bude dolazim. Bilo bi lepo da se izbrojimo.1. Povratnik
adasevic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Znaci nema nas? :)Lebron, Zidan, Aca, ja i jos Rodja i Smorenko koji su falili prosli put.Filipenko, Petkovic, Posrbica... teacheru, ide li ispomoc i ovog puta? :) Taman nam fali 10.
nebojsapetkovic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ja sam prehladjen i na mene ne racunajte...
adasevic Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Dobro bre Petkovicu pusticemo vas da pobedite, ne morate da otkazujete dolaske zbog frustracija :P
Recommended Posts