Filipenko Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 (edited) Sve u svemu, bilo je zanimljivo, golova kroz noge kao nikada do sada, jedne je sralo, drugi su puštali, treći dogovarali, četvrti zatvarali. Deset heroja su još jednom uspešno opljačkani od strane gazde balona.Treći put zaredom - nerešeno. Edited March 10, 2010 by Filipenko
nebojsapetkovic Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Posle svih peripetija da li će se održati institucija FF-a, pokazali smo da smo jaki!Kao i svaki put kad je hladno, oveštokenja je mučio nedostatak markera da ih greju. Svojom odličnom igrom zadržao sam markere za svoju ekipu kako se, sveže oporavljeni, Posrbica ne bi opet prehladio. Aca i LeBron su se svojski trudili da preuzmu markere, ali njihovi napori nisu urodili plodom...Razultat 10-10... dosta lepih golova u kojima je publika mogla da uživa - da je iste bilo... Delija67 imao fino golgetersko veče. Nešto kao Bentner...Ćevapa nije bilo, ali su viđeniji članovi povukli neke veze i kontakte, pa smo ipak ugošćeni...
harper lee Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Posle svih peripetija da li će se održati institucija FF-a, pokazali smo da smo jaki!Kao i svaki put kad je hladno, oveštokenja je mučio nedostatak markera da ih greju. Svojom odličnom igrom zadržao sam markere za svoju ekipu kako se, sveže oporavljeni, Posrbica ne bi opet prehladio. Aca i LeBron su se svojski trudili da preuzmu markere, ali njihovi napori nisu urodili plodom...Razultat 10-10... dosta lepih golova u kojima je publika mogla da uživa - da je iste bilo... Delija67 imao fino golgetersko veče. Nešto kao Bentner...Ćevapa nije bilo, ali su viđeniji članovi povukli neke veze i kontakte, pa smo ipak ugošćeni...Zovite me Govedarica. :D
TheBigFlegma Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Ja da se odjavim za sutra, jer mi je zglob opet najebao.
Nemanja Posrbica Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Molio bih da znam do 17.15 da li se sutra igra fudbal, jer idem u Pionir da gledam basket, pa samim tim nemam šanse da odem do kuće i uzmem stvari naknadno.
Delija67 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ponesi stvari sa sobom, pa cemo da ih gepekujemo kod Lebrona.
Rodjeni Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ja nazalost (protivnika) ne mogu ni danas.Puno uspeha..
adasevic Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ajde prebrojavanje, pa da zovemo pojacanja ako zatreba.Filipenko, Posrbica, Petkovic, Harper, Delija... Beowl (?).Lebron, Zidan, Aca, Smorenko, ja.Otkazali Rodja, Flegma, madballa vec dugo nema, kao ni Uche i Nikole... oce neko da iznenadi pozitivno? :)Ako ne bude jos otkaza, a pride se pojavi i Beowl, ima nas 11, sto je ok...
gladijator Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Zoran je jos na proslom fudbalu najavio da danas nece da igra (otputovao je), tako da nas je cetvorica u timu.Ja dolazim.
Filipenko Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Smorenko ne dolazi, još prošle nedelje je najavio. Ni ja nisam 100% siguran, 98% ću doći, ali jedno 30% neću doći.
adasevic Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Smetnuo sam to sa uma...Ok, sad bi dakle bilo bas lepo da nas beowl poseti posle mesec i kusur dana odsustvovanja...
harper lee Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Možda, ali možda, priđem danas.Nemoj mi tu "mozda" nego dovlaci debelu i lenju guzicu. Tvoje "mozda" mozda nekog ostavi kuci pa nas devetorica ispusimo kitu u balonu. Ionako vidis da od ovog beowl-a nema 'leba. Nit' govori, nit' romori.
Recommended Posts