Filipenko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Da, još neki su tako na 95% da će doći i 57% da neće doći.
smorenko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Izvinjavam se svima, ali nema sanse da dodjem. Iskrsla mi jos neka guzva pored planirane, tako da nista od mene danas.Za sledecu nedelju se unapred odjavljujem.
Filipenko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Da se prebrojimo ponovo:Adaševićharper leePrežaPosrebrenicaFilipenkoAcaFlegmaLebronSve u svemu, 8 potvrđenih.Uz Zidana, Petkovića i Beowla, to bi bilo to, samo što nemamo pojma da li će oni doći, pa bi bilo fino da se 1 oglase, kao što su neki od njih i obećali da će učiniti :)
harper lee Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Beowl cim se ne javlja mrka kapa od njega. Ostaje nada da je onih Zidanovih 95% rock solid i da se Nebojsa nije negde zapio. Hajde, javljajte se do twenty hundred sharp da znam dal' da se pakujem.
LeBron Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zidan je na nekom predavanju, poneo je opremu i nada se da ce se zavrsiti do pola 9. Ja cu ga pokupiti. Evo sad mi Petkovic rece da ne stize...Sta cemo da radimo, jel se neko cuo sa beowlom?
harper lee Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zidan je na nekom predavanju, poneo je opremu i nada se da ce se zavrsiti do pola 9. Ja cu ga pokupiti. Evo sad mi Petkovic rece da ne stize...Sta cemo da radimo, jel se neko cuo sa beowlom?Ja pokusao ali nije dostupan.
LeBron Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jebiga, onda nas opet nema dovoljno.jebite se, ostao sam na poslu sat duze posto sam pravo hteo na fudbal...
Filipenko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 (edited) Sada sam se čuo sa beowlom, ne može da stigne. Sve u svemu, otkazujemo, 9 nas je maksimalno.Nema fudbala.edit: možda ni termina, videće Beowl da nešto isprčka do naredne nedelje. Edited March 9, 2010 by Filipenko
nebojsapetkovic Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 (edited) dolazim! spremajte seharper, posrbica, adasevic, flegma, filip, lebron, delija, aca, zidan + ja = 10 Edited March 9, 2010 by nebojsapetkovic
nebojsapetkovic Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 E jesi lik, uhvatila te griza savesti? :DRealno, nisam bio u mogucnosti da dodjem, ali kad sam video da ce da propadne fudbal, iskoristio sam "pomoc prijatelja"...
Recommended Posts