Filipenko Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Uz čestitke protivnicima na današnjem prazniku, želim da im na ovaj dan velikog slavlja poželim da se otrezne do sutra i dovuku na forumaški fudbal.
Filipenko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Vidim da je zvezdina utakmica večeras u 20h. Otkazujemo? Ipak se radi o poslednjoj međunarodnoj utakmici takve veličine kao što je KKCZ u narednih godinu i po, minimum.
adasevic Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Bolje po tebe da svi gledamo utakmicu, jerbo ces u protivnom opet da sutiras Martina i Elu :P
smorenko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 dolazim samo ako fali jedan posto sam u nekoj guzvi, dakle ako zafali tu sam.
Filipenko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 E cigani, proklete vam duše, na komade razdrobiste carstvo...
adasevic Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Siris neistine. Iventovi su krivi Posto sem Rodje niko nije otkazao cenim da ce nas biti vise nego dovoljno. Al da ne bude da fali 1 a da se smorenko ne pojavi, ajd da se prebrojimo...Ja dolazim...
Filipenko Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 To je, računajući harpera, sedmoro. Fale nam još dvoje pa da se onda i smorenko nakani.
LeBron Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ja dolazim. ima valjda jos petkovic, zidan, beowl koji se nisu prijavili?
Recommended Posts