Rodjeni Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Bas se pitam, jeli moguce da neko propusti ovakav event u Pioniru veceras? Sta je to, SLET?Mozda BITEF sa novom alternativnom predstavom, sinhrono plivanje.....
adasevic Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 (edited) Sta je da je, ja ne dolazim na FF Edited March 2, 2010 by adasevic
harper lee Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Sta je da je, ja ne dolazim na FF Nema ni mene, doduse ne zbog Zvezde i Pionira.
LeBron Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nema ni mene, ako se organizujete Flegmina lopta je kod mene ako vam treba.
gladijator Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ocigledno nas nema ni blizu 10, pa je najbolje da otkazemo odmah, nego u sedam veceras.
Rodjeni Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nema druge nego da i ja dodjem u taj Pionir, da razjebem to pozoristance pre nego mi saigraci trajno obole....
Filipenko Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dakle, ništa od fudbala. Čestitke, cigani, ali razumem vas, ovo je poslednji voz da se uhvati neka tekma zvezde u Evropi naredne 2 godine...Da ljudi izostaju npr. zbog Milan - Mančester utakmice, pa i da razumem, ali trećerazredan basket nas ubi...
Filipenko Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Neće, sigurno, sad smo mirni skoro dve godine sigurno
Recommended Posts