MayDay Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Madball je obecao da se vraca sutra, tj. gepekujem ga posle utakmice u Pioniru i dovodim na fudbal. Cemu li se vi nadate, da mi je znati...
LeBron Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Filipe, bolje sto nisi bio.Ovi tvoji pucaci opet izgubili.Standardnih 1 razlike i standardno smo vas razbili.
nebojsapetkovic Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Filipe, bolje sto nisi bio.Ovi tvoji pucaci opet izgubili.Standardnih 1 razlike i standardno smo vas razbili.U pravu je LeBron... Nismo imali ni jednu priliku, nismo masili prazne golove, nismo pogadjali precke i stative... Ti bi ispizdeo da si bio... Standardnih 1 razlike, standardno su nas razbili i standardno ih nije kenjalo...
Filipenko Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nema frke, sve će to narod pozlatiti. Biće bolje sledeće sezone nedelje.
harper lee Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nebojsa i Beowl nisu mogli sami. Ja i Teacher smo promasili sve sto je uopste bilo u prilici da se promasi a Preza citavu utakmicu uopste nije skontao gde se nalazi. Sta li su mu samo oni mladoliderski grobari uradili na onoj zurci, da mi je znati. Ja jutros dao da mi se na celu istetovira "useless", ne pamtim kad poslednji put toliko nista nisam uradio na jednoj utakmici.
nebojsapetkovic Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 (edited) Nebojsa i Beowl nisu mogli sami. Ja i Teacher smo promasili sve sto je uopste bilo u prilici da se promasi a Preza citavu utakmicu uopste nije skontao gde se nalazi. Sta li su mu samo oni mladoliderski grobari uradili na onoj zurci, da mi je znati. Ja jutros dao da mi se na celu istetovira "useless", ne pamtim kad poslednji put toliko nista nisam uradio na jednoj utakmici.E da! Kolega Beowl pokazuje ogroman napredak iz nedelje u nedelju :) Bio je fantastican sinoc! Beowle izdrzi pa ih opet przi! Edited February 3, 2010 by nebojsapetkovic
TheBigFlegma Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 E da! Kolega Beowl pokazuje ogroman napredak iz nedelje u nedelju :) Bio je fantastican sinoc! Beowle izdrzi pa ih opet przi!Jeste, fantastično je naseo na Rođin lažnjak.
Filipenko Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Tišina, vune. Umesto da se lepo ugledate na mene i čestitate protivniku na izuzetnoj igri i pobedi, vi se tu izgovarate na neke sraćke, promašaje, kao da to nekoga interesuje. Sramotite me.
Rodjeni Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ne racunajte na mene sutra. Zesce bolestan. Valjda se oporavim za sledecu nedelju.Srecno sutra....
LeBron Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Posrbica mi je javio da je bolestan, ne dolazi ni on.
Recommended Posts