Muwan Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Mada bi mogli i mi na leto da svratimo do NS i odigramo meč. Naravno, idemo Lebronovim kolima, kako bi lako mogli da gepekujemo.Pri čemu ti ideš u NS samo ako bude falilo ljudi, a inače da te ne računamo.
Filipenko Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Generalno podržavam zamisao. Ovde igramo utorkom, pa petkom u Novi Sad - pod uslovom da ne bude nekih prezentacija u tim danima.
teacher Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 S time da bi nas u NS izašlo jeftinije sa sve gorivom i papcima u saftu u Plavoj frajli, jer je 1h = oko 3000 din.
nebojsapetkovic Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ne znaci da bi kostalo manje, samo bi Filipenko pojeo vise cevapa :)
LeBron Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Madball je obecao da se vraca sutra, tj. gepekujem ga posle utakmice u Pioniru i dovodim na fudbal. Posrbica je takodje siguran, imamo ostale standardne, zasad otkazali Filip i Zidan, verovatno i Teacher i Nikola77.
Rodjeni Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Evo obecavam, da ce moja ekipa da izgubi. Molim te Filipe dodji....
adasevic Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Madball je obecao da se vraca sutra, tj. gepekujem ga posle utakmice u Pioniru i dovodim na fudbal. Posrbica je takodje siguran, imamo ostale standardne, zasad otkazali Filip i Zidan, verovatno i Teacher i Nikola77.Dolazim i ja, ali moras i mene da gepekujes.
nebojsapetkovic Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 I? Ko jos ne dolazi? Ako ima nedovoljno otkaza... evo ja cu da ispalim...
adasevic Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Madball, Lebron, Posrbica, Petkovic, Flegma, Preza, Smorenko, Harper, Beowl, Rodjeni i ja. Ukupno 11. Dakle imamo fore za jos 1 otkaz :)Nikola, Teacher su otkazani na duze vreme, Zidan rece 2-3 nedelje, dakle ove ga nema sigurno, Filip i Aca otkazali. To je 16 standardnih. Nestandardni vise nego dobrodosli :)
Recommended Posts