nebojsapetkovic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dobro , fali jedan. Imao sam dobru volju, i bio bi red da neko povede jos nekog... Mogu i ja da pokusam da nadjem jos nekog, ali bilo bi previse zarkovaca na jednom mestu :)
adasevic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Pa Beowl daje golove na obe strane, tako da moze da igra u obe ekipe :)DAkle da trazim josjednog il da Filip prelomi i obavesti nas kako stize na vreme?
nebojsapetkovic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nema otkazivanja! Što ste smarači? Dolazi Filip, dolazite i vi!
TheBigFlegma Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ma najedete mi se govana ladnih. Imam ivent, ne znam da li ću stići, dovešću 6 ljudi, ima nas 9, ima nas 11....
Filipenko Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dakle, da ponovim, moram da budem prisutan na prezentaciji koja počinje u 19h i nemam pojma do kada će trajati. Ja ću gledati da se izvučem do 20h i u tom slučaju ću da javim Rođi da me pokupi ali ne znam koliko će to da traje niti da li će početi na vreme i zbog toga ne znam da li ću stići, pa vam lepo kažem da ne računate na mene u minimalnom broju fudbalera koji će doći. U prevodu, ne mogu da znam da li ću stići.U stvari, trebao sam lepo da kažem kratko i jasno "ne dolazim" i gotovo, pa ako stignem - stignem.
nebojsapetkovic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Poštovani,večeras IMA fudbala, tako da svi koji su hteli da dođu a tu mislim na : -Rođa-Aca-Posrbica-Beowl-Flegma-Adašević-PrežaVidimo se večeras!
nebojsapetkovic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nakon VEOMA kriznih 40 minuta. Poslednja vest je da nam opet FALI JEDAN COVEK.Latest news - NEMA FUDBALA.
nisam ja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 frustrirajuce.jab dosho al mrzi me iz nsa potezat
nebojsapetkovic Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 frustrirajuce.jab dosho al mrzi me iz nsa potezatPotpuno te razumem, neke mrzi i iz Bga da dodju...
Mil@n Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 frustrirajuce.jab dosho al mrzi me iz nsa potezatAj potegni sledeći put, pa me pokupiš u Pazovi, imaš društvo do Bg-a, + se čipim za gorivo.
Nemanja Posrbica Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Aj potegni sledeći put, pa me pokupiš u Pazovi, imaš društvo do Bg-a, + se čipim za gorivo. Stvatno bi ste mogli.Mada bi mogli i mi na leto da svratimo do NS i odigramo meč. Naravno, idemo Lebronovim kolima, kako bi lako mogli da gepekujemo.
Recommended Posts