January 21, 201015 yr Evo, ako os i javno, izuzimam te iz tih prica, jerbo si ti jedini rekao da je gol gol i da se to jedino racuna, a da je sve ostalo sporedno. Ali presadi to malo i svojim saigracima pa cu ja da cutim ko zaliven u kafani. Ovako kada cujem da je moj gol user 93% a vas 92% pa je zato moj gol vise user... prosto ne mogu da cutim. Moja je greska sto nisam uvideo da je u pahuljici bio pripremni sastanak za Dr. Protica, pa sam u Pahuljicu umesto Marka dosao ja :)Hmmmm, deluje primamljivo. Serete ga svi skupa kao sto ste ga srali i u kafani. Samo ga sad serete pred vecim auditorijumom. Ne znam kako vam ne dosadi.
January 21, 201015 yr Šta li si ti ovde istripovao, adaševiću, da mi je znati...nisi se čak ni raspravljao sa mnom nego sa nebojšom, a potom i sa harperom koji je pokušao da vas ućutka. Ja ždrao ćevape in the meantime.Aha, mora da su to onda cevapi iz tebe govorili...
January 24, 201015 yr malo je verovatno da cu stici u utorak na fuzbal. nemojte racunati na meneKasljali su prasici i pod tvojim prozorom?Dokle LeBrone, dokle...
January 25, 201015 yr Hoće li nas biti sada? Da se nisam malo zaleteo onesposobivši dvojicu? Ipak, prošli put nas je bilo 11 (bez zidana), sada Smorenko otpada najverovatnije, možda još neko dođe?
January 25, 201015 yr Dolazim ja da osvetim brata Zinedina. Ne znam samo da li da Filipenku izlomim obe noge ili da mu pljunem u ćevape.
January 25, 201015 yr Dolazim ja da osvetim brata Zinedina. Ne znam samo da li da Filipenku izlomim obe noge ili da mu pljunem u ćevape.Izlomi mu ćevape.
January 25, 201015 yr Flegma i dalje misli da će doći, smatrajući da su napadi nameštaja u poslednje vreme izolovani incidenti...
January 25, 201015 yr Ako ne bude daljih otkaza kod nas ce igrati Lebron, Aca, Rodja, Flagma i ja, a od vasih Posrbica (ako je prohodao), Fiilpenko, Beowl, Petkovic, Preza i Harper...Mozda nas madball iznenadi? :)