harper lee Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Evo, ako os i javno, izuzimam te iz tih prica, jerbo si ti jedini rekao da je gol gol i da se to jedino racuna, a da je sve ostalo sporedno. Ali presadi to malo i svojim saigracima pa cu ja da cutim ko zaliven u kafani. Ovako kada cujem da je moj gol user 93% a vas 92% pa je zato moj gol vise user... prosto ne mogu da cutim. Moja je greska sto nisam uvideo da je u pahuljici bio pripremni sastanak za Dr. Protica, pa sam u Pahuljicu umesto Marka dosao ja :)Hmmmm, deluje primamljivo. Serete ga svi skupa kao sto ste ga srali i u kafani. Samo ga sad serete pred vecim auditorijumom. Ne znam kako vam ne dosadi.
adasevic Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Šta li si ti ovde istripovao, adaševiću, da mi je znati...nisi se čak ni raspravljao sa mnom nego sa nebojšom, a potom i sa harperom koji je pokušao da vas ućutka. Ja ždrao ćevape in the meantime.Aha, mora da su to onda cevapi iz tebe govorili...
nebojsapetkovic Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Realno, tebe je usralo, ja sam madjionicar Piksi-Rambo, Beowl je Rudonja!
smorenko Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 malo je verovatno da cu stici u utorak na fuzbal. nemojte racunati na mene
nebojsapetkovic Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 malo je verovatno da cu stici u utorak na fuzbal. nemojte racunati na meneKasljali su prasici i pod tvojim prozorom?Dokle LeBrone, dokle...
LeBron Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 On je bre u mom timu.Poceo Filipenko da se obezbedjuje...
Filipenko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Hoće li nas biti sada? Da se nisam malo zaleteo onesposobivši dvojicu? Ipak, prošli put nas je bilo 11 (bez zidana), sada Smorenko otpada najverovatnije, možda još neko dođe?
TheBigFlegma Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dolazim ja da osvetim brata Zinedina. Ne znam samo da li da Filipenku izlomim obe noge ili da mu pljunem u ćevape.
Muwan Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dolazim ja da osvetim brata Zinedina. Ne znam samo da li da Filipenku izlomim obe noge ili da mu pljunem u ćevape.Izlomi mu ćevape.
Filipenko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Flegma i dalje misli da će doći, smatrajući da su napadi nameštaja u poslednje vreme izolovani incidenti...
adasevic Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ako ne bude daljih otkaza kod nas ce igrati Lebron, Aca, Rodja, Flagma i ja, a od vasih Posrbica (ako je prohodao), Fiilpenko, Beowl, Petkovic, Preza i Harper...Mozda nas madball iznenadi? :)
Recommended Posts