Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

ne igram veceras, povredio sam nogu na tenisu.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja dolazim, uspešno sam izbegao sve fantasy draftove kao i pogibeljne startove nameštaja i protivnika sa druge strane teniske mreže.

Posted

Ja nisam uspeo da izbegnem prehladu, a sledeći utorak ne mogu da izbegnem slavu, tako da se vidimo 26.

Posted

Prisutan. Nadam se samo da nekoj babi iz Irske nije danas rodjendan, a i namestaj se izgleda smirio posle praznicnog loma.

Posted
ne igram veceras, povredio sam nogu na tenisu u Pioniru sam. :lol:
A da se mi prebrojimo? Od deset heroja sa proslonedeljnog mraza otpali su Lebron, Flegmasin i tradicionalno Teacher a dobili smo zamene u vidu Beowla i Filipa. Trebace nam jos jedna hrabrica da se mrzne s nama. Apasevic? Posmrzica?
Posted

Kratka info za kolege koje obicno dolaze s mene, to ce reci: Preza, Filip, Harper, Smorenko. Veceras prisilno dolazim s terena, tako da nemate prevoz. Snalazite se kako god. Vidimo se na licinom mestu, tj. u Balonu.

Posted

A kad Petković odigra maestralno, niko da prokomentariše... svi ste ostali bez reči...

Posted

Petkovic meastralan, doveo svoj tim u vodjstvo od 2-0, a onda izasao napolje i resio utakmicu. MI se vrlo brzo vratili na 2-2 i konsolidovali, presli u vodjstvo i posle odrzavali gol dva prednosti do pred sam kraj, kada smo se odlepili na 4-5 razlike. Na kraju cini mi se 12-7.Nama falili Lebron, Flegma i tradicionalno madball, dok je mrski protivnik imao i 1 izmenu sto znaci da su faliil samo NIkola koji se leci od augodne povrede i teacher. Bilo je dosta gresaka na obe strane, ali nije bio los fudbal. Potez veceri a svakako i jedan od najlepsih na FFu je prikazao Rodja koji je u stilu Pixija bacio laznjakom Beowla koji je poklizao u susedni balon, a onda rutinski metnuo Posrbici... Zapravo niko nije siguran dal se Marko jos uvek zaustavio ili i dalje kliza :lol:

Posted

Nakon 2-2 ste prešli u vođstvo tako što smo mi poveli 3-2?Inače, meni je totalno nejasno dokle će vas više kenjati user golovi. Ono je neverovatno.

Posted

Izvinjavam se Filipu sto sam zaboravio da pomenem taj bitan detalj da su uspeli da povedu jos jednom i to sa 3-2. Krajnje bitan podatak s obzirom da je na kraju bilo 12-7 or something...Inace Filipe, mislim da bi ti Jesic ozbiljno pozavideo na kolicini prizivanja nepravde i nepriznavanja :lol: Nisam vam ja kriv sto je Posrbica pretplacen da primi bar 1 gol po utakmici kroz noge od mene. Takodje, ti non stop potenciras kako je nas nesto usralo, a ispade da su vasi golovi sve samo majstorstvo i umece... Nepravda!Resenje je da povedes ekipu na druzenje sa Dr. Proticem :)