LeBron Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ne igram veceras, povredio sam nogu na tenisu.
Muwan Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja dolazim, uspešno sam izbegao sve fantasy draftove kao i pogibeljne startove nameštaja i protivnika sa druge strane teniske mreže.
TheBigFlegma Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja nisam uspeo da izbegnem prehladu, a sledeći utorak ne mogu da izbegnem slavu, tako da se vidimo 26.
Rodjeni Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Prisutan. Nadam se samo da nekoj babi iz Irske nije danas rodjendan, a i namestaj se izgleda smirio posle praznicnog loma.
harper lee Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ne igram veceras, povredio sam nogu na tenisu u Pioniru sam. A da se mi prebrojimo? Od deset heroja sa proslonedeljnog mraza otpali su Lebron, Flegmasin i tradicionalno Teacher a dobili smo zamene u vidu Beowla i Filipa. Trebace nam jos jedna hrabrica da se mrzne s nama. Apasevic? Posmrzica?
Rodjeni Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kratka info za kolege koje obicno dolaze s mene, to ce reci: Preza, Filip, Harper, Smorenko. Veceras prisilno dolazim s terena, tako da nemate prevoz. Snalazite se kako god. Vidimo se na licinom mestu, tj. u Balonu.
nebojsapetkovic Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A kad Petković odigra maestralno, niko da prokomentariše... svi ste ostali bez reči...
adasevic Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Petkovic meastralan, doveo svoj tim u vodjstvo od 2-0, a onda izasao napolje i resio utakmicu. MI se vrlo brzo vratili na 2-2 i konsolidovali, presli u vodjstvo i posle odrzavali gol dva prednosti do pred sam kraj, kada smo se odlepili na 4-5 razlike. Na kraju cini mi se 12-7.Nama falili Lebron, Flegma i tradicionalno madball, dok je mrski protivnik imao i 1 izmenu sto znaci da su faliil samo NIkola koji se leci od augodne povrede i teacher. Bilo je dosta gresaka na obe strane, ali nije bio los fudbal. Potez veceri a svakako i jedan od najlepsih na FFu je prikazao Rodja koji je u stilu Pixija bacio laznjakom Beowla koji je poklizao u susedni balon, a onda rutinski metnuo Posrbici... Zapravo niko nije siguran dal se Marko jos uvek zaustavio ili i dalje kliza
Filipenko Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Nakon 2-2 ste prešli u vođstvo tako što smo mi poveli 3-2?Inače, meni je totalno nejasno dokle će vas više kenjati user golovi. Ono je neverovatno.
adasevic Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Izvinjavam se Filipu sto sam zaboravio da pomenem taj bitan detalj da su uspeli da povedu jos jednom i to sa 3-2. Krajnje bitan podatak s obzirom da je na kraju bilo 12-7 or something...Inace Filipe, mislim da bi ti Jesic ozbiljno pozavideo na kolicini prizivanja nepravde i nepriznavanja Nisam vam ja kriv sto je Posrbica pretplacen da primi bar 1 gol po utakmici kroz noge od mene. Takodje, ti non stop potenciras kako je nas nesto usralo, a ispade da su vasi golovi sve samo majstorstvo i umece... Nepravda!Resenje je da povedes ekipu na druzenje sa Dr. Proticem :)
Recommended Posts