Nemanja Posrbica Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Bilo bi fino da ja danas preskočim, ako vas ima dovoljno.
Nemanja Posrbica Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Navukao sam neku prehladu + moram da učim. Mada i bez mene nema dovoljno igrača. Adašević, Filip, Nikola, Uča i madball se nisu najavili ili su otkazali. Tražite ko će da upadne da igra ili otkazujte termin.
Delija67 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Rodja, Harper, Smorenko, Aca, Flegma, ja potvrdjeniOcekuju se Petkovic, Beowl, Lebron, Zidan sto je dovoljno za odigravanje utakmice.
Nemanja Posrbica Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Rodja, Harper, Smorenko, Aca, Flegma, ja potvrdjeniOcekuju se Petkovic, Beowl, Lebron, Zidan sto je dovoljno za odigravanje utakmice.Preračunao sam se. Izvinjenje od mene za lažnu uzbunu.
nebojsapetkovic Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pa, ajd da dodjem i ja... al nisam u najboljem stanju...
harper lee Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 (edited) Jos ono prase od Beowla da potvrdi i skupismo se.edit: Pardon, vec se skupismo. Teacher prijatno iznenadio. Edited January 5, 2010 by harper lee
nebojsapetkovic Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A sad si se pokajao? I sad bi dosao? Eeee...
Recommended Posts