December 29, 200915 yr Lebron, Zidan, Rodja, Aca, madball... svi dolazite?Dolazim. Naravno, ako nas ima dovoljno. Ma dolazim i ako nas nema. Ma dolazim u svakom slucaju.......
December 29, 200915 yr Ne moram baš i na rođendan da se tuširam sa vama, tako da se vidimo sledećeg utorka.
December 29, 200915 yr Ne moram baš i na rođendan da se tuširam sa vama, tako da se vidimo sledećeg utorka.Rodjendan ti je istog dana kao i rodjendan mog najboljeg prijatelja, tako da su slicni razlozi zasto nema ni mene veceras.Uzgred, srecan rodjendan.
December 29, 200915 yr Dakle od nas 16 koliko nas je bilo na biranju ne dolaze Nikola77, Teacher, Flegma, Beowl, Harper, Preza i Smorenko.Ostaje nas 9, a nije se jos oglasio madball koga skoro nije bilo, i Zidan, Posrbica, Nebojsa, Filip i Lebron za koje kontam da bi dosli.POtvrdili samo Aca, Rodja, i ja...Ocemo li da dovodimo neke zamene ili cemo nas trojca da igramo preferans?P.S. Mrskom izborniku protivnicke ekipe zelim srecan rodjendan :) Edited December 29, 200915 yr by adasevic
January 4, 201015 yr Ajde i ja negde da budem prvi.Dakle, svim FF clanovima, cak i onim klosarima koji su otkazali poslednji mec u prosloj godini zelim...... .... ..., i neka ime se ....... ...., i da im ............ .... .. (upisati po zelji) te puno srece i zdravlja i da vise ne otkazuju meceve cak i kad znaju da ce izgubiti.Sve vas puno pozdravlja i ocekuje sjutra na megdan,Vas Rodjeni
January 4, 201015 yr Ajde i ja negde da budem prvi.Dakle, svim FF clanovima, cak i onim klosarima koji su otkazali poslednji mec u prosloj godini zelim...... .... ..., i neka ime se ....... ...., i da im ............ .... .. (upisati po zelji) te puno srece i zdravlja i da vise ne otkazuju meceve cak i kad znaju da ce izgubiti.Sve vas puno pozdravlja i ocekuje sjutra na megdan,Vas RodjeniE, pa ...... i tebi Rodjeni i da ti se ...... vrati.Sutra je vreme da se preslozi novogodisnja sarma, a i red je da se svecano otvori treca sezona. Prihajam.
January 4, 201015 yr Mogli bi mi ipak da se prebrojimo, jer se nikada ne zna ko će sve otkazati. Edited January 4, 201015 yr by Nemanja Posrbica