Rodjeni Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Lebron, Zidan, Rodja, Aca, madball... svi dolazite?Dolazim. Naravno, ako nas ima dovoljno. Ma dolazim i ako nas nema. Ma dolazim u svakom slucaju.......
Muwan Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ne moram baš i na rođendan da se tuširam sa vama, tako da se vidimo sledećeg utorka.
harper lee Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ne moram baš i na rođendan da se tuširam sa vama, tako da se vidimo sledećeg utorka.Rodjendan ti je istog dana kao i rodjendan mog najboljeg prijatelja, tako da su slicni razlozi zasto nema ni mene veceras.Uzgred, srecan rodjendan.
adasevic Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 (edited) Dakle od nas 16 koliko nas je bilo na biranju ne dolaze Nikola77, Teacher, Flegma, Beowl, Harper, Preza i Smorenko.Ostaje nas 9, a nije se jos oglasio madball koga skoro nije bilo, i Zidan, Posrbica, Nebojsa, Filip i Lebron za koje kontam da bi dosli.POtvrdili samo Aca, Rodja, i ja...Ocemo li da dovodimo neke zamene ili cemo nas trojca da igramo preferans?P.S. Mrskom izborniku protivnicke ekipe zelim srecan rodjendan :) Edited December 29, 2009 by adasevic
Rodjeni Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 E pa super.....ode FF u PM, sa tendencijom ka KK...
LeBron Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Posrbica mi javio da i on otkazuje tako da nista veceras.
Rodjeni Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ajde i ja negde da budem prvi.Dakle, svim FF clanovima, cak i onim klosarima koji su otkazali poslednji mec u prosloj godini zelim...... .... ..., i neka ime se ....... ...., i da im ............ .... .. (upisati po zelji) te puno srece i zdravlja i da vise ne otkazuju meceve cak i kad znaju da ce izgubiti.Sve vas puno pozdravlja i ocekuje sjutra na megdan,Vas Rodjeni
harper lee Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ajde i ja negde da budem prvi.Dakle, svim FF clanovima, cak i onim klosarima koji su otkazali poslednji mec u prosloj godini zelim...... .... ..., i neka ime se ....... ...., i da im ............ .... .. (upisati po zelji) te puno srece i zdravlja i da vise ne otkazuju meceve cak i kad znaju da ce izgubiti.Sve vas puno pozdravlja i ocekuje sjutra na megdan,Vas RodjeniE, pa ...... i tebi Rodjeni i da ti se ...... vrati.Sutra je vreme da se preslozi novogodisnja sarma, a i red je da se svecano otvori treca sezona. Prihajam.
Nemanja Posrbica Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 (edited) Mogli bi mi ipak da se prebrojimo, jer se nikada ne zna ko će sve otkazati. Edited January 4, 2010 by Nemanja Posrbica
Recommended Posts