Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted
Šta je usrali ste se? A?lebron - posrbica / zna se ko je luđiflegma - filipenko / zna se ko je teži... (a i flegma je tek žarkovac pripravnik)smorenko - harper / iskustvo je na našoj stranirođa - preža / zna se ko sređuje studentice i dalje...aca - beowl / ne zna se koga više boli patka za fudbaladašević - nikola77 / obojica imaju sjebano koleno, ali samo nikola ima steznikpetković... realno sa mnom se niko ne može porediti... utorak se bliži pripremite guze...
Opet si dosao pijan iz grada? <_< A rekao sam ti da ne mesas vocni sok i koka kolu. angry.gif
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

...teško sam podneo slavu...

Posted

Dobro, bre, junaci... Pa nije više -10, otoplilo je danas, zvaćemo taksi ako treba.

Posted

Nema Preže, nema ni smorenka, to su Draži dva najbolja momka...

Posted

Dolazim ja, oporavljen od divljačkog nasrtaja kreveta na moj krhki zglob.

Posted

Necu stici. Izvinjavam se sto se javljam ovako kasno ali mislio sam da cu ipak uspeti da stignem na vreme.

Posted

Pošto opet igramo bez izmena, sve je na Posrbici.... i Petkoviću :isuse:

Posted (edited)

Jel mi uopšte imamo dovoljno igrača ili će morati da padne pozajmljivanje od komšija?Beowl, Filipenko, Petković i ja. Teacher, Harper, Preža i Nikola77 su out.edit. Jedino ako danas Teacher uspe da pokaže svoj maksimum i svrati na FF.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Hoće li nas biti?Ispaljivači...

Posted

Njih je 6, nas je 4, zadužićemo se pod povoljnim uslovima.

Posted

Kakva scena, kao iz Prohujalo sa vihorom. Brkati Flegma video da unesrećenom Adaševiću treba pomoć sa zaglavljenim kolima, te pohita i zapliva kroz baru ne bi li mu se što pre našao pri ruci...

Posted

Još jednom se pokazala poznata forumska solidarnost sinoć.Umesto u kafanu svih 10 učesnika ff-a otišlo je na parking Pionira da nekako pomogne Adaševiću da iščupa auto koji je znalački zaglavio u blatu od pola metra. Flegma i Filip su i zvanično bili gepekovani ali njihova težina nije bila dovoljna i morao je intervenisati moj Audi. Većina je kući otišla mokrih nogu, setiće nas se Adašević valjda nekad...Što se utakmice tiče, realno, razbili smo ih! :lol: Vodili smo mi 3 razlike, pa oni 2 na 5 min do kraja i onda smo lagano prelomili meč sa tri gola u poslednjih par minuta. Flegma je odradio veliki posao pošto je prvo umalo nokautirao Posrbicu loptom u glavu, a zatim postigao i odlučujući gol.Kod nas Rođa dobro branio veći deo utakmice, Adašević i Zidan dali dosta lepih golova ali najlepši naš gol je dao Petković koji svom golmanu Posrbici kaže da mu se otvori da mu doda loptu, ovaj se otvori a Petković šutne loptu u svoj gol :lol: Jako zanimljivo veče i bez kafane.

Posted
Još jednom se pokazala poznata forumska solidarnost sinoć.Umesto u kafanu svih 10 učesnika ff-a otišlo je na parking Pionira da nekako pomogne Adaševiću da iščupa auto koji je znalački zaglavio u blatu od pola metra. Flegma i Filip su i zvanično bili gepekovani ali njihova težina nije bila dovoljna i morao je intervenisati moj Audi. Većina je kući otišla mokrih nogu, setiće nas se Adašević valjda nekad...Što se utakmice tiče, realno, razbili smo ih! :lol: Vodili smo mi 3 razlike, pa oni 2 na 5 min do kraja i onda smo lagano prelomili meč sa tri gola u poslednjih par minuta. Flegma je odradio veliki posao pošto je prvo umalo nokautirao Posrbicu loptom u glavu, a zatim postigao i odlučujući gol.Kod nas Rođa dobro branio veći deo utakmice, Adašević i Zidan dali dosta lepih golova ali najlepši naš gol je dao Petković koji svom golmanu Posrbici kaže da mu se otvori da mu doda loptu, ovaj se otvori a Petković šutne loptu u svoj gol :lol:Jako zanimljivo veče i bez kafane.
Ovo nije moj FF!