LeBron Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja možda propustim premijeru.Pa gde sad kad si konačno u pobedničkoj ekipi? <_<
Rodjeni Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jebi ga, oteglo se useljenje.Neko ti se uselio........
Nikola77 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jbg, ne dolazim veceras, prehladio sam se.
Nemanja Posrbica Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jbg, ne dolazim veceras, prehladio sam se.Znači streljana na debiju. + me boli vrat. Filipe, ponesi rukavice.
harper lee Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Eto i mene veceras ali za nekih 15-20 minuta igre maksimum. Grip je samo lepa <_< uspomena ali je 1 aktivni trening koji se vise od dve nedelje sastojao od lagane setnje izmedju kreveta i fotelje inace zavidnu fizicku spremu podigao do 1 neslucenih razmera.
nebojsapetkovic Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Eto i mene veceras ali za nekih 15-20 minuta igre maksimum. Grip je samo lepa <_< uspomena ali je 1 aktivni trening koji se vise od dve nedelje sastojao od lagane setnje izmedju kreveta i fotelje inace zavidnu fizicku spremu podigao do 1 neslucenih razmera. Zapamtite ko je u kom timu...Nama fali Nikola77, a vama Flegma... strašno... Dolazi nam roviti Harper koji se kljukao cajevima, lekovima i nikotinom da odigra frtalj meća... Nikola, Nikola ko te platio da simuliraš prehladu???
nebojsapetkovic Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jebi ga, oteglo se useljenje.Reci komšija. treba neka pomoć?
LeBron Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Posrbica Filipenko Nikola77 Nebojsa Petkovic Beowl Harper lee Preza Teacher LebronFlegmaAdasevicZidanSmorenkoRodjaAcaMadballPosto ekipe jos nemaju imena radi lakseg pracenja koristicemo nazive ekipa1 i ekipa2.Ekipa2 je odrzala predavanje na travnatom tepihu Trudenika i pobedila ekipu1 sa 10-2. Bili su oslabljeni neigranjem Nikole77 ali ni on im nebi pomogao....Posrbica ce verovatno napisati opsirniji izvestaj
nebojsapetkovic Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Utakmica nije bila regularna. Insistiram da se mec ponovi!!!
Filipenko Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Fudbal je bio solidan i jak™, rezultat je kao bikini, otkriva sve a ne pokazuje ništa. Prvih pola sata je bilo 0-0, pa onda negde u 40. minutu 2-1. Međutim, to je bilo sve što smo bili u stanju da uradimo. Nikola je lebronov pion, očito.
Muwan Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Vi samo rezultat pa rezultat, a niko da primeti kvantne skokove na taktičkom i ljudskom planu:- Flegma nasmejan, raspoložen za štikle i driblinge, nikome ne upućuje preteće poglede i povike- Aca čitavu utakmicu igra u oba smera, ne možeš da ga isteraš iz odbrane (Flegma probao, ovaj ga napušio i nastavio da pokriva sve delove terena)- Smorenko lepršav, nijednom nije opsovao sam sebe (taj ritual je sada preuzeo Filipenko)- Rođa ćuti, igra i trpa umesto da urla, ne igra i promašujeČudo jedno, kako preletanje u ekipu koja ima više pobeda i više izmena blagotvorno utiče na performans Na to treba dodati i faktor nostalgije:- Petković još uvek traži Adaševića svakom loptom (ukoliko se odluči na dodavanje)- Preža i dalje nastoji da što je moguće više upošljava Zidana petom- Harper i beowl i dalje nastoje da u napadu odigraju kao i u prethodnim sastavima tj. ništa... kao i faktor nesportskih poteza za koje su sinoć bili zaduženi Zidan i Teacher. Da ne pominjem Lebrona koji je još tokom popodneva namestio utakmicu.
adasevic Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Fudbal je bio solidan i jak™, rezultat je kao bikini, otkriva sve a ne pokazuje ništa. Prvih pola sata je bilo 0-0, pa onda negde u 40. minutu 2-1. Međutim, to je bilo sve što smo bili u stanju da uradimo. Nikola je lebronov pion, očito. Filipe neumoran si svaka cast :)Prvi gol smo dali u 20. minutu, a drugi par minuta kasnije, kada sam ja i izasao (zato i znam koje je vreme bilo). NArednih 10 minuta nije bilo promene, pa ste vi smanjli na 2-1, da bi 5 minuta kasnije bilo 4-1. 9-1 je bilo 10 minuta pre kraja kada smo Flegma i ja izasli. 10-2 simple as that. Niste ljudski stvorili 3 sanse.Inace bitnije od rezultata je ovo beowlovo zapazanje. Rodja je procvetao, akcije se prave za njega, dao je i vodeci gol, Aca je kidao, a Flegma nije imao koga da napusava jer su svi koji su mu bili omiljeni u toj kategoriji ostali u drugom timu :)Ipak pobednik veceri je Posrbica, koji je na svojoj kozi osetio koliko nije lepo rugati se protivniku. Ja mu prikenjam sto svaki put baci loptu 3 pm kad je nas aut, a on meni krene da se ruga sto sam stao na loptu i pao kad sam presekao neku loptu. Ono sto je usledilo, dovelo je do toga da Posrbica krene da imitira svog novog saigraca Filipenka, koji je jendo vreme u seriji poraza svoga tima eskivirao kafanu. Kad dodje Nikola bice zanimljiv fudbal. Ekipe nisu lose skockane, a dosta ce zavisiti od toga ko kome (ne)dodje. Nesportski potez veceri - sansonjer iz Kule
Recommended Posts