October 30, 200915 yr Izvinjavam se saigracima zbog lose partije. Iako sam veceras bio kapiten ekipe, podbacio sam u kljucnim trenucima. Jbg, stigao me umor tamo negde oko 55 sekunda.
November 2, 200915 yr Vidim da se od 568 forumasa pre par nedelja, sad jedva skupi 8. Jel to prosle nedelje bio izuzetak il je neka epidemija?Ja sam se vratio, pa mozda ne bi bilolose da se prebrojimo? :)7. Adasevic...
November 3, 200915 yr Meni je lekar zabranio da se druzim svama. A sve zbog vrcavog humora koji provejava vec par dana (valjda je covek procito ovih nekoliko poslednih bisera mudrosti). Kaze da jako lose uticete na ozonski omotac.Ja ga naravno necu poslusati pa cu ipak doci, doduse sa gas maskom i tamponima za usi.
November 3, 200915 yr Meni je lekar zabranio da se druzim svama. A sve zbog vrcavog humora koji provejava vec par dana (valjda je covek procito ovih nekoliko poslednih bisera mudrosti). Kaze da jako lose uticete na ozonski omotac.Ja ga naravno necu poslusati pa cu ipak doci, doduse sa gas maskom i tamponima za usi.Da li ce ti dodati neku loptu ovi tvoji dusmani?
November 3, 200915 yr Da li ce ti dodati neku loptu ovi tvoji dusmani? Davali ne davali, na k.... mi spavali. Ma ponecu svoju pa cu uvek da budem u sansi. Nije bre ni vazno. Vazno je da izbegnem pandemiju engleskog humora na temu petka.Da sam normalan, davno bi poludeo........
November 3, 200915 yr jednu minimum da ti da golnije nikad problem da rodja da gol.na 6-7 razlike za nas.