Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

To se i ja pitam. Sudeci po topiku bice nas devetorica, sto nije dovoljno.
da preskocimo onda veceras, mnogo ljudi fali?
da preskocimo onda veceras, mnogo ljudi fali?
Preskacemo.

Definitivno ništa od fudbala večeras, nema nas dovoljno. Gledajte da ovo postane praksa <_<

Sad ce ovaj ortak da proba da nadje 10. Javljam do 8h.

Hoce neko da javi madball-u i flegmi posto njih dvojica dolaze u sopstvenoj reziji a mozda nisu na forumu.

Flegma je na forumu i pristavlja lonac kafe. Nakovanj bi pokvarili.

Nista od veceras.Sledeci utorak ce nas biti 15, vec vidim.

Nista od veceras.Sledeci utorak ce nas biti 15, vec vidim.
bice nas 26.jebiga, prvi utorak posle ko zna koliko vremena da ne igramo.

Jedini koji ja pamtim. Jebiga, žao mi je, ali nisam mogao da dođem, ipak spreman sam da u narednim terminima rešetam mreže na Trudbeniku...

Jedini koji ja pamtim. Jebiga, žao mi je, ali nisam mogao da dođem, ipak spreman sam da u narednim terminima rešetam mreže na Trudbeniku...
Kako? Pa zar ne znas da je sledece nedelje Sveti Akakije Mucenik? Ili bese Sveti Sisoje Preosvesteni, stalno mesam njih dvojicu. :unsure:
Kako? Pa zar ne znas da je sledece nedelje Sveti Akakije Mucenik? Ili bese Sveti Sisoje Preosvesteni, stalno mesam njih dvojicu. :unsure:
Obavešten sam, ali oni nisu u kategoriji "porodične obaveze". Budi bez brige :s_d:

Lepo je videti vas kako pokazujete potencijal da uspešno upropastite i drugi termin, pa vas u to ime pozdravljam uz dodatnu kafu a sebi želim što kasniji povratak odavde.

Da krenemo sa prebrojavanjem za večeras?

Ipak ima fudbala večeras??? DOLAZIM!

Stizem.