October 27, 200915 yr To se i ja pitam. Sudeci po topiku bice nas devetorica, sto nije dovoljno.da preskocimo onda veceras, mnogo ljudi fali?
October 27, 200915 yr Definitivno ništa od fudbala večeras, nema nas dovoljno. Gledajte da ovo postane praksa <_<
October 27, 200915 yr Hoce neko da javi madball-u i flegmi posto njih dvojica dolaze u sopstvenoj reziji a mozda nisu na forumu.
October 27, 200915 yr Nista od veceras.Sledeci utorak ce nas biti 15, vec vidim.bice nas 26.jebiga, prvi utorak posle ko zna koliko vremena da ne igramo.
October 28, 200915 yr Jedini koji ja pamtim. Jebiga, žao mi je, ali nisam mogao da dođem, ipak spreman sam da u narednim terminima rešetam mreže na Trudbeniku...
October 28, 200915 yr Jedini koji ja pamtim. Jebiga, žao mi je, ali nisam mogao da dođem, ipak spreman sam da u narednim terminima rešetam mreže na Trudbeniku...Kako? Pa zar ne znas da je sledece nedelje Sveti Akakije Mucenik? Ili bese Sveti Sisoje Preosvesteni, stalno mesam njih dvojicu.
October 28, 200915 yr Kako? Pa zar ne znas da je sledece nedelje Sveti Akakije Mucenik? Ili bese Sveti Sisoje Preosvesteni, stalno mesam njih dvojicu. Obavešten sam, ali oni nisu u kategoriji "porodične obaveze". Budi bez brige
October 30, 200915 yr Lepo je videti vas kako pokazujete potencijal da uspešno upropastite i drugi termin, pa vas u to ime pozdravljam uz dodatnu kafu a sebi želim što kasniji povratak odavde.