Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted (edited)
Jbt, šta je ovo? Hoće li nas biti uopšte?
Rodja, Flegma, Teacher, Lebron, Zidan, Preza, ti i ja cine osam musketara. Cekaju se jos Djenka, Madball i Poskribica.Crveno slovo. :isuse: Iskreno se, zbog njegovog sopstvenog mentalnog zdravlja, nadam da se Nebojsa zajebavao. Edited by harper lee
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Rodja, Flegma, Teacher, Lebron, Zidan, Preza, ti i ja cine osam musketara. Cekaju se jos Djenka, Madball i Poskribica.Crveno slovo. :isuse: Iskreno se, zbog njegovog sopstvenog mentalnog zdravlja, nadam da se Nebojsa zajebavao.
Petkovic stvarno ne dolazi, Posrbica takodje, Madball dolazi, Nikola77 ne dolazi...
Posted
Crveno slovo. :isuse: Iskreno se, zbog njegovog sopstvenog mentalnog zdravlja, nadam da se Nebojsa zajebavao.
Neverniče...2123220852_4bbb266060.jpg
Posted

Ja se vratim i potpuni raspad...sasvim normalna pojava <_< `oce li nas biti?

Posted

Bice nas, s nama dolazi i neki Zidanov ortak.

Posted

Onda nas nema dovoljno cak ni sa Zidanovim ortakom. Hoce li neka prijava u poslednji cas ili da batalimo ovo?

Posted

Ja bih vam pomogao, ali imao sam operaciju na obe kolena u ne tako dalekoj prošlosti i rekli su mi da je situacija teža nego kod Hargreavesa...

jedno 20kg teža :lol:

Posted
Ja bih vam pomogao, ali imao sam operaciju na obe kolena u ne tako dalekoj prošlosti i rekli su mi da je situacija teža nego kod Hargreavesa...

jedno 20kg teža :lol:

Pa, mozes da branis. Donecemo ti stolicu da sedis ispred gola ako ne mozes da stojis. :lol: .
Posted

Hvala, ali dok ne smaknem bar 10kg od ovih 20 viska, ne smem da se zajebavam. A i da izađem na teren u Unitedovom dresu, čini mi se da mi se kolena ne bi provela dobro čak i da su najzdravija moguća :D

Posted
Hvala, ali dok ne smaknem bar 10kg od ovih 20 viska, ne smem da se zajebavam. A i da izađem na teren u Unitedovom dresu, čini mi se da mi se kolena ne bi provela dobro čak i da su najzdravija moguća :D
Tjah, znaci jos jedan teoreticar. <_< Sledeci.
Posted

To se i ja pitam. Sudeci po topiku bice nas devetorica, sto nije dovoljno.