October 27, 200915 yr Jbt, šta je ovo? Hoće li nas biti uopšte?Rodja, Flegma, Teacher, Lebron, Zidan, Preza, ti i ja cine osam musketara. Cekaju se jos Djenka, Madball i Poskribica.Crveno slovo. Iskreno se, zbog njegovog sopstvenog mentalnog zdravlja, nadam da se Nebojsa zajebavao. Edited October 27, 200915 yr by harper lee
October 27, 200915 yr Rodja, Flegma, Teacher, Lebron, Zidan, Preza, ti i ja cine osam musketara. Cekaju se jos Djenka, Madball i Poskribica.Crveno slovo. Iskreno se, zbog njegovog sopstvenog mentalnog zdravlja, nadam da se Nebojsa zajebavao.Petkovic stvarno ne dolazi, Posrbica takodje, Madball dolazi, Nikola77 ne dolazi...
October 27, 200915 yr Crveno slovo. Iskreno se, zbog njegovog sopstvenog mentalnog zdravlja, nadam da se Nebojsa zajebavao.Neverniče...
October 27, 200915 yr Onda nas nema dovoljno cak ni sa Zidanovim ortakom. Hoce li neka prijava u poslednji cas ili da batalimo ovo?
October 27, 200915 yr Ja bih vam pomogao, ali imao sam operaciju na obe kolena u ne tako dalekoj prošlosti i rekli su mi da je situacija teža nego kod Hargreavesa... jedno 20kg teža
October 27, 200915 yr Ja bih vam pomogao, ali imao sam operaciju na obe kolena u ne tako dalekoj prošlosti i rekli su mi da je situacija teža nego kod Hargreavesa... jedno 20kg teža Pa, mozes da branis. Donecemo ti stolicu da sedis ispred gola ako ne mozes da stojis. .
October 27, 200915 yr Hvala, ali dok ne smaknem bar 10kg od ovih 20 viska, ne smem da se zajebavam. A i da izađem na teren u Unitedovom dresu, čini mi se da mi se kolena ne bi provela dobro čak i da su najzdravija moguća :D
October 27, 200915 yr Hvala, ali dok ne smaknem bar 10kg od ovih 20 viska, ne smem da se zajebavam. A i da izađem na teren u Unitedovom dresu, čini mi se da mi se kolena ne bi provela dobro čak i da su najzdravija moguća :DTjah, znaci jos jedan teoreticar. <_< Sledeci.