harper lee Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 (edited) Jbt, šta je ovo? Hoće li nas biti uopšte?Rodja, Flegma, Teacher, Lebron, Zidan, Preza, ti i ja cine osam musketara. Cekaju se jos Djenka, Madball i Poskribica.Crveno slovo. Iskreno se, zbog njegovog sopstvenog mentalnog zdravlja, nadam da se Nebojsa zajebavao. Edited October 27, 2009 by harper lee
LeBron Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Rodja, Flegma, Teacher, Lebron, Zidan, Preza, ti i ja cine osam musketara. Cekaju se jos Djenka, Madball i Poskribica.Crveno slovo. Iskreno se, zbog njegovog sopstvenog mentalnog zdravlja, nadam da se Nebojsa zajebavao.Petkovic stvarno ne dolazi, Posrbica takodje, Madball dolazi, Nikola77 ne dolazi...
nebojsapetkovic Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Crveno slovo. Iskreno se, zbog njegovog sopstvenog mentalnog zdravlja, nadam da se Nebojsa zajebavao.Neverniče...
madball Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja se vratim i potpuni raspad...sasvim normalna pojava <_< `oce li nas biti?
harper lee Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Onda nas nema dovoljno cak ni sa Zidanovim ortakom. Hoce li neka prijava u poslednji cas ili da batalimo ovo?
MancMellow Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja bih vam pomogao, ali imao sam operaciju na obe kolena u ne tako dalekoj prošlosti i rekli su mi da je situacija teža nego kod Hargreavesa... jedno 20kg teža
harper lee Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja bih vam pomogao, ali imao sam operaciju na obe kolena u ne tako dalekoj prošlosti i rekli su mi da je situacija teža nego kod Hargreavesa... jedno 20kg teža Pa, mozes da branis. Donecemo ti stolicu da sedis ispred gola ako ne mozes da stojis. .
MancMellow Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Hvala, ali dok ne smaknem bar 10kg od ovih 20 viska, ne smem da se zajebavam. A i da izađem na teren u Unitedovom dresu, čini mi se da mi se kolena ne bi provela dobro čak i da su najzdravija moguća :D
harper lee Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Hvala, ali dok ne smaknem bar 10kg od ovih 20 viska, ne smem da se zajebavam. A i da izađem na teren u Unitedovom dresu, čini mi se da mi se kolena ne bi provela dobro čak i da su najzdravija moguća :DTjah, znaci jos jedan teoreticar. <_< Sledeci.
harper lee Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 To se i ja pitam. Sudeci po topiku bice nas devetorica, sto nije dovoljno.
Recommended Posts