October 25, 200915 yr Posrbica: Kažem Vam, gos'n Dimitrije, ovaj tim ima potencijal, oni mogu u Ligu Šampiona, postoji pomak, imamo kvalitetne strance, potrebno je pažljivo analizirati učinak svakog od njih i identifikovati slabe tačke koje možemo pojačati na zimu...Dimitrije: g-deee j-eee Džaaa-aaa-jjaaaa... Ho-oću da vi-iii-diiim Dža-juuuuuu... kralju.
October 27, 200915 yr Ništa, večeras se delimo drugačije. Nema beowla ni smorenka, a nisam ni ja načisto da li ću stići, mada bi trebalo.
October 27, 200915 yr Ništa, večeras se delimo drugačije. Nema beowla ni smorenka, a nisam ni ja načisto da li ću stići, mada bi trebalo.A dje je sovuljaga?
October 27, 200915 yr A dje je sovuljaga?Lično proverava ispravnost moje hipoteze izrečene Petoviću da je Piter Pol Rubens najveći slikar svih vremena, kome svi francuski impresionisti mogu da ga duvaju, uključujući i Monea.
October 27, 200915 yr Lično proverava ispravnost moje hipoteze izrečene Petoviću da je Piter Pol Rubens najveći slikar svih vremena, kome svi francuski impresionisti mogu da ga duvaju, uključujući i Monea.Stoka.
October 27, 200915 yr Evo prilike za Goranza da zablista u punom sjaju, kako to samo strelci od rase i klase umeju...