Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

E ljudi? Je 'l ima fudbala večeras? Hoće li nas biti dovoljno?

Posrbica: Kažem Vam, gos'n Dimitrije, ovaj tim ima potencijal, oni mogu u Ligu Šampiona, postoji pomak, imamo kvalitetne strance, potrebno je pažljivo analizirati učinak svakog od njih i identifikovati slabe tačke koje možemo pojačati na zimu...Dimitrije: g-deee j-eee Džaaa-aaa-jjaaaa... Ho-oću da vi-iii-diiim Dža-juuuuuu...
:lol::lol::lol: kralju.

danas propuštam, sledeće nedelje sam tu.

Ništa, večeras se delimo drugačije. Nema beowla ni smorenka, a nisam ni ja načisto da li ću stići, mada bi trebalo.

Ništa, večeras se delimo drugačije. Nema beowla ni smorenka, a nisam ni ja načisto da li ću stići, mada bi trebalo.
A dje je sovuljaga?

Jel ide onda neko odavle. Kako god, bicu u 8.20 kod "Fike" na cose.

A dje je sovuljaga?
Lično proverava ispravnost moje hipoteze izrečene Petoviću da je Piter Pol Rubens najveći slikar svih vremena, kome svi francuski impresionisti mogu da ga duvaju, uključujući i Monea.
Idem ja
Standardno.
Lično proverava ispravnost moje hipoteze izrečene Petoviću da je Piter Pol Rubens najveći slikar svih vremena, kome svi francuski impresionisti mogu da ga duvaju, uključujući i Monea.
Stoka.

Ni ja danas ne dolazim.

Ne dolazim, danas je crveno slovo.

Evo prilike za Goranza da zablista u punom sjaju, kako to samo strelci od rase i klase umeju...

Jbt, šta je ovo? Hoće li nas biti uopšte?

Ja dolazim, a Goranz mi je rekao da vas pozdravim.