October 22, 200915 yr Posrbica: Kažem Vam, gos'n Dimitrije, ovaj tim ima potencijal, oni mogu u Ligu Šampiona, postoji pomak, imamo kvalitetne strance, potrebno je pažljivo analizirati učinak svakog od njih i identifikovati slabe tačke koje možemo pojačati na zimu...Dimitrije: g-deee j-eee Džaaa-aaa-jjaaaa... Ho-oću da vi-iii-diiim Dža-juuuuuu...
October 22, 200915 yr Filip i Mejdej ispred svlacinoice u Pante Sreckovica 2-Gresila si grobarko sestro...greslia...
October 22, 200915 yr Posrbica: Kažem Vam, gos'n Dimitrije, ovaj tim ima potencijal, oni mogu u Ligu Šampiona, postoji pomak, imamo kvalitetne strance, potrebno je pažljivo analizirati učinak svakog od njih i identifikovati slabe tačke koje možemo pojačati na zimu...Dimitrije: g-deee j-eee Džaaa-aaa-jjaaaa... Ho-oću da vi-iii-diiim Dža-juuuuuu...
October 22, 200915 yr Posrbica: Kažem Vam, gos'n Dimitrije, ovaj tim ima potencijal, oni mogu u Ligu Šampiona, postoji pomak, imamo kvalitetne strance, potrebno je pažljivo analizirati učinak svakog od njih i identifikovati slabe tačke koje možemo pojačati na zimu...Dimitrije: g-deee j-eee Džaaa-aaa-jjaaaa... Ho-oću da vi-iii-diiim Dža-juuuuuu... Idi u PM gde na ovo naletoh od ranoog jutra
October 22, 200915 yr Posrbica: Kažem Vam, gos'n Dimitrije, ovaj tim ima potencijal, oni mogu u Ligu Šampiona, postoji pomak, imamo kvalitetne strance, potrebno je pažljivo analizirati učinak svakog od njih i identifikovati slabe tačke koje možemo pojačati na zimu...Dimitrije: g-deee j-eee Džaaa-aaa-jjaaaa... Ho-oću da vi-iii-diiim Dža-juuuuuu... :Hail:edit: ladno lebron i ja u isti trenutak iskomentarisasmo ovaj trenutak grobarske genijalnosti istom kombinacijom smajlija. Lepo ja kažem da je lebron pritajeni grobar. Edited October 22, 200915 yr by Filipenko
October 22, 200915 yr Posrbica: Kažem Vam, gos'n Dimitrije, ovaj tim ima potencijal, oni mogu u Ligu Šampiona, postoji pomak, imamo kvalitetne strance, potrebno je pažljivo analizirati učinak svakog od njih i identifikovati slabe tačke koje možemo pojačati na zimu...Dimitrije: g-deee j-eee Džaaa-aaa-jjaaaa... Ho-oću da vi-iii-diiim Dža-juuuuuu... Haahahahhahaaaa
October 22, 200915 yr Filip i Mejdej ispred svlacinoice u Pante Sreckovica 2-Gresila si grobarko sestro...greslia...Ovo se odigralo pošto se Mejdejka konvertovala u Žigoljublje nakon posete hramu FF-a.Idi u kurac beowle, umro sam od smeha.
October 22, 200915 yr :Hail:edit: ladno lebron i ja u isti trenutak iskomentarisasmo ovaj trenutak grobarske genijalnosti istom kombinacijom smajlija. Lepo ja kažem da je lebron pritajeni grobar.Ili si ti pritajeni Ciga? Vas dvojica ste mi prilicno sumnjivi.
October 22, 200915 yr Ili si ti pritajeni Ciga? Vas dvojica ste mi prilicno sumnjivi.Za beowla nema takvih dilema, tako da je očigledno da lebron naginje na našu stranu. Samo, zadojeno je to mržnjom od rođenja, nije mogao da podnese našu ubitačnu četvorku u napadu Tuđman - Mesić - Vlasi - Dolanc, koja je razbijala sve Partizanove protivnike.
October 22, 200915 yr Za beowla nema takvih dilema, tako da je očigledno da lebron naginje na našu stranu. Samo, zadojeno je to mržnjom od rođenja, nije mogao da podnese našu ubitačnu četvorku u napadu Tuđman - Mesić - Vlasi - Dolanc, koja je razbijala sve Partizanove protivnike.Jebe vas pinovan topik o pa vas ubija!Evo recicemo teacheru da ga otpinuje kad partizan osvoli LS ili kad nas dvaput zaredom pobedite na ff-u.
October 22, 200915 yr Kako da ne. Koliko držite do takvih stvari pokazali ste što ste ga pinovali u trenucima naše multimesečne dominacije na forumskom fudbalu. Prema tome, ako ste se vi time mogli utešiti, zašto i mi ne bismo mogli unpinovanjem?
October 22, 200915 yr Kako da ne. Koliko držite do takvih stvari pokazali ste što ste ga pinovali u trenucima naše multimesečne dominacije na forumskom fudbalu. Prema tome, ako ste se vi time mogli utešiti, zašto i mi ne bismo mogli unpinovanjem?Jok, more, pinovan je kad je Najveći dao gol Najboljem klubu.
October 22, 200915 yr Jok, more, pinovan je kad je Najveći dao gol Najboljem klubu.Ne sećam se da je Inzagi ikada dao autogol?
October 22, 200915 yr Lepo ja kažem da je lebron pritajeni grobar.Pa da. Lebron je toliko fin i dobar covek da mora biti grobar. Ma ljudina!Ovo se odigralo pošto se Mejdejka konvertovala u Žigoljublje nakon posete hramu FF-a.Samo se ti sali Zinedine...A beowl je jedan kreten kretenski!