October 20, 200915 yr forumski fudbaleri su najbolji ljudi na forumu, kao sto ranije rekoh bez da sam ih upoznala! cuvaj ih ticeru i budi dobar prema njima.ostace mi zal sto zigoprezir nije pobedio, ali barem sam videla ticerov sorc. Joj, da smo samo znali da ce Mejdejka postaviti ovakav post pustili bismo zigomrzitelje da pobede, pa nek' ide zivot.
October 21, 200915 yr Ovo je verovatno bio fudbal sa najviše user golova u istoriji. Rezultat od 10-8 dovoljno govori koliko se jadno igralo.
October 21, 200915 yr Ne baljezgaj. Znalo je da bude i po 16:14 pa nikom ništa. OK je bio fudbal.Žigoprezir je sinoć ostvario ultimativnu moralnu pobedu tj. potvrdilo se ono što sam ja Harperu stalno govorio a on mi nije verovao - Filip nije forumski šampion u disciplini "ne umem i nikad neću umeti da gubim". Ta laskava titula odlazi u njihove vitrine, zajedno sa jučerašnjom pobedom.
October 21, 200915 yr Ne baljezgaj. Znalo je da bude i po 16:14 pa nikom ništa. OK je bio fudbal.Žigoprezir je sinoć ostvario ultimativnu moralnu pobedu tj. potvrdilo se ono što sam ja Harperu stalno govorio a on mi nije verovao - Filip nije forumski šampion u disciplini "ne umem i nikad neću umeti da gubim". Ta laskava titula odlazi u njihove vitrine, zajedno sa jučerašnjom pobedom.
October 21, 200915 yr Ne baljezgaj. Znalo je da bude i po 16:14 pa nikom ništa. OK je bio fudbal.Žigoprezir je sinoć ostvario ultimativnu moralnu pobedu tj. potvrdilo se ono što sam ja Harperu stalno govorio a on mi nije verovao - Filip nije forumski šampion u disciplini "ne umem i nikad neću umeti da gubim". Ta laskava titula odlazi u njihove vitrine, zajedno sa jučerašnjom pobedom.cak ni tvoji mrzitelji te ne razumeju, a ni mi.
October 21, 200915 yr Ma, to ja nešto kontempliram sa kosmosom, ne obraćajte pažnju :) Edited October 21, 200915 yr by beowl
October 21, 200915 yr Ne baljezgaj. Znalo je da bude i po 16:14 pa nikom ništa. OK je bio fudbal.Žigoprezir je sinoć ostvario ultimativnu moralnu pobedu tj. potvrdilo se ono što sam ja Harperu stalno govorio a on mi nije verovao - Filip nije forumski šampion u disciplini "ne umem i nikad neću umeti da gubim". Ta laskava titula odlazi u njihove vitrine, zajedno sa jučerašnjom pobedom.Pa, ko je onda sampion? Malo mi sumnjiv ovaj Flegma cim se prvi javio kao da ne razume o cemu se radi.
October 21, 200915 yr Ne baljezgaj. Znalo je da bude i po 16:14 pa nikom ništa. OK je bio fudbal.Žigoprezir je sinoć ostvario ultimativnu moralnu pobedu tj. potvrdilo se ono što sam ja Harperu stalno govorio a on mi nije verovao - Filip nije forumski šampion u disciplini "ne umem i nikad neću umeti da gubim". Ta laskava titula odlazi u njihove vitrine, zajedno sa jučerašnjom pobedom.Usr'o si se? A?
October 21, 200915 yr pa ja sam tek sad videla da sam popila zabranu da pisem na ziga topiku zbog javne podrske zigomrziteljima!!!tesko mi je.
October 22, 200915 yr pa ja sam tek sad videla da sam popila zabranu da pisem na ziga topiku zbog javne podrske zigomrziteljima!!!tesko mi je.svima su nam pomesana osecanja...
October 22, 200915 yr pa ja sam tek sad videla da sam popila zabranu da pisem na ziga topiku zbog javne podrske zigomrziteljima!!!Istorija pamti one koji ostaju dosledni 1 sebi i čine pravu stvar bez obzira na teškoće, pretnje, ucene i taštinu idolopoklonika.
October 22, 200915 yr Moderacijo, uklanjaj to govno od idolopokloničkog topika, ili daj ovamo moderatorska ovlašćenja! Ili će se kuka i motika dići na PPPBastilju™ i oPPPresore™ tražeći svoja jestastvena prava.
October 22, 200915 yr pitam se koliko je daleko dan kad ce Filipenko stvarno dobiti neka ovlascenja na forumu. Teacher je poceo da odlazi na furunaski fudbal, pocinju da se druze i van foruma, sede zajedno u kafani, jedu cevape, zajedno mrze ....