MayDay Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 poslednje pitanjeza koga igra i navija ucitelj?
harper lee Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 poslednje pitanjeza koga igra i navija ucitelj?Ko se smiluje da ga primi u svoje redove. Kad nekome zafali igraca on uskoci da popunjava broj. Ne obracaj paznju na njega, nebitan lik. Navija za Velez.
MaryPoppins Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ...prvo i pre svega: nemoj da bi ovu gore neko volo više neg mene, sve ću da ve pobijem.drugo, šta ste se tu rastorokali - napraviste čitčet od furunaškog fudbala. ooo bože.
Nemanja Posrbica Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Skribomanijak (harpere, ) se odjavljuje i za sledeći utorak. Tek za 14 dana i to ako vas bude manjak, a verovatno neće.
Filipenko Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Stigoh. Izgleda da je ipak dozvoljen saobraćaj po Novom Beogradu, barem za sada. Ako nas ne zaglave, vidimo se!P.S. viđu ovijeh što žive po 120+ godinama starim zgradama bez grijanja i čestim prijekidima dotoka struje, što se foliraju kako im je fino...
hattori Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 a kod mojih izgleda ne igraju ni flegma ni filip. :(samo se pojavi na topiku...<_<
harper lee Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 (edited) Stigoh. Izgleda da je ipak dozvoljen saobraćaj po Novom Beogradu, barem za sada. Ako nas ne zaglave, vidimo se!P.S. viđu ovijeh što žive po 120+ godinama starim zgradama bez grijanja i čestim prijekidima dotoka struje, što se foliraju kako im je fino...Evo ti kita. 120 godina stara zgrada je na istoj elektricnoj sisi kao i direkcija EPS-a (ili tako neki kurac) tako da struja ne nestaje nikad. :lol:edit: Sta uradi mejdejka. Zglobovi, prepone, ovo, ono, nista ne boli kad se ima publika. Edited October 20, 2009 by harper lee
TheBigFlegma Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Evo ti kita. 120 godina stara zgrada je na istoj elektricnoj sisi kao i direkcija EPS-a (ili tako neki kurac) tako da struja ne nestaje nikad. :lol:edit: Sta uradi mejdejka. Zglobovi, prepone, ovo, ono, nista ne boli kad se ima publika.Beli medvedu.
TheBigFlegma Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Medjed, medvedu, medjed. <_<Tako Filip kaže, a ja nisam Crnogorac.
harper lee Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Tako Filip kaže, a ja nisam Crnogorac.Check lista:1. Trazi faulove kad ga neko mrko pogleda.2. Hvata se za zadnju lozu cim nesto zajebe.3. Dere se na saigrace.4. Stalno kuka kako ga nesto boli.5. Preti jataganom protivnicima ali kad ga ovi ne cuju.A da proveris porodicno stablo. Pljunuti si Crnogorac.
TheBigFlegma Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Check lista:1. Trazi faulove kad ga neko mrko pogleda.2. Hvata se za zadnju lozu cim nesto zajebe.3. Dere se na saigrace.4. Stalno kuka kako ga nesto boli.5. Preti jataganom protivnicima ali kad ga ovi ne cuju.A da proveris porodicno stablo. Pljunuti si Crnogorac.1. Nežne sam prirode i krhke građe.2. Primicač je tradicionalna crnogorska povreda.3. Samo kad moram.4. Videti pod 1.5. Ako me čuju, gubim faktor iznenađenja.
harper lee Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 1. Nežne sam prirode i krhke građe.2. Primicač je tradicionalna crnogorska povreda.3. Samo kad moram.4. Videti pod 1.5. Ako me čuju, gubim faktor iznenađenja.Ada to ti i velim, coce.
MayDay Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 forumski fudbaleri su najbolji ljudi na forumu, kao sto ranije rekoh bez da sam ih upoznala! cuvaj ih ticeru i budi dobar prema njima.ostace mi zal sto zigoprezir nije pobedio, ali barem sam videla ticerov sorc.
Recommended Posts